Kendisini hastaneye getiren katilini söyledi

Aa
00:008/09/2008, Pazartesi
G: 8/09/2008, Pazartesi
Yeni Şafak
Kendisini hastaneye  getiren katilini söyledi
Kendisini hastaneye getiren katilini söyledi

Tartıştığı çocukluk arkadaşını silahla vuran genç, yaptığından pişmanlık duyarak arkadaşını hastaneye yetiştirdi. Ameliyata alınan arkadaşı, kendisini, getiren kişinin vurduğunu söyleyerek hayatını kaybetti.

Manisa'da tartıştığı çocukluk arkadaşını silahla vurduktan sonra hastaneye götüren zanlı ile kendisine yardımcı olduğu öne sürülen kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, Ö.İ. ve M.N.K, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne arkadaşları Bülent Çolakoğlu'nu yaralı olarak getirdi. Ö.İ. ve M.N.K, Çolakoğlu'nu evde yaralı bulduklarını söyledi. Bu arada, Bülent Çolakoğlu ise ameliyattan önce yarı baygın halde kendisini Ö.İ'nin vurduğunu öne sürdü. Ameliyata alınan Çolakoğlu kurtarılamadı.

CİNAYETTEN ŞARTLI SALIVERİLMİŞ

Bunun üzerine harekete geçen polis, iki şüpheliyi gözaltına aldı. Olaydan sonra M.N.K'nın evdeki delilleri karartmaya çalıştığı tespit edildi. Bir inşaat firması ile rehabilitasyon eğitim merkezinin ortağı olan zanlıların, 2001'de cinayet suçundan tutuklandıkları, 2004'te Şartlı Salıverme Yasası'ndan yararlanarak serbest bırakıldıkları öğrenildi.