|

e-devlet! e-devlet uygulamasına giriş! e-devlet şifre işlemleri!

E-devlet uygulaması ile T.C. vatandaşı olan herkesin kullanımına sunulan bir kamu kurumları ile olan hizmet işlemlerin kolaylaştı. e-devlet giriş için ise PTT'den alınan şifre ve T.C. kimlik nosu uygulamaya giriş yapabilirler. SSK sorgulama, adli sicil kaydı sorgulama, belediye işlemleri, ne zaman emekli olacağınız ve askerliğinizin nereye çıktığı gibi tüm sorgulamaları e-devlet uygulaması üzerinden yapabilmek oldukça basit. E-devlet mobil uygulamasının geliştirilmesi ile daha kullanışlı hale getirildi. e-devlet şifre işlemleri ve diğer merak edilen tüm detayları haberimizde sizlere sunuyoruz. e devlet giriş için ise haberimizdeki bağlantıya tıklayınız.

Yeni Şafak
15:48 - 3/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:57 - 3/08/2016 Çarşamba
Diğer

E-devlet uygulaması ile T.C. vatandaşı olan herkesin kullanımına sunulan bir kamu kurumları ile olan hizmet işlemlerin kolaylaştı. e-devlet giriş için ise PTT'den alınan şifre ve T.C. kimlik nosu uygulamaya giriş yapabilirler. SSK sorgulama, adli sicil kaydı sorgulama, belediye işlemleri, ne zaman emekli olacağınız ve askerliğinizin nereye çıktığı gibi tüm sorgulamaları e-devlet uygulaması üzerinden yapabilmek oldukça basit. Daha önceden almış olduğunuz bir e-Devlet şifresiyle tüm resmi kurumların sorgulamalarını gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet girişi için haberimizi inceleyebilirsiniz.




e-Devlet giriş için aşağıdaki linke tıklayınız.





e-Devlet nedir?


e-Devlet, vatandaşlara devlet tarafından verilen hizmetlerin elektronik ortamda sunulması demektir. Bu sayede, devlet hizmetlerinin vatandaşa en kolay ve en etkin yoldan, kaliteli, hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde ulaştırılması hedeflenmektedir. Bürokratik ve klasik devlet kavramının yerini almaya başlayan e-devlet anlayışı ile, her kurumun ve her bireyin bilgi ve iletişim teknolojileri ile devlet kurumlarına ve kurumlarca sunulan hizmetlere kolayca erişmesi hedeflenmektedir.




e-Devlet Kapısı Nedir?


e-Devlet Kapısı, kamu hizmetlerine tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan bir internet sitesidir. Kapı'nın amacı kamu hizmetlerini vatandaşlara, işletmelere, kamu kurumlarına bilgi ve iletişim teknolojileriyle etkin ve verimli bir şekilde sunmaktır.




e-Devlet Kapısı Nasıl Kullanılır?


Kişisel bilgilere erişim veya güvenlik gerektiren entegre elektronik hizmetlere erişim için şifre, e-imza veya mobil imza gibi kimlik doğrulama araçlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Tek bir kimlik doğrulaması (şifre, e-imza, mobil imza vb.) ile pek çok entegre elektronik hizmetlere aynı adresten alabilirsiniz.



Ayrıca, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak bazı elektronik hizmetler için (vergi, harç vs. gibi) ödeme yapılması gerektiğinde ödeme birimi hizmeti sayesinde bu ödeme işlemleri de güvenli bir ortamda e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabilmektedir.


e-Devlet giriş yapmak için haberimizi inceleyebilirsiniz. e-Devlet uygulaması uzun zamandır kullanılan ve tüm resmi kurumları tek bir yerde kullanmanızı sağlayan bir çatı sistemidir. e-devlet! e-devlet uygulamasına giriş! e-devlet şifre işlemleri! e-Devlet üzerinden birçok sorgulama gerçekleştirilebilir. Bunlardan bazıları SSK sorgulama, adli sicil kaydı sorgulama, belediye işlemleri, ne zaman emekli olacağınız ve askerliğinizin nereye çıktığı sorgulamalarıdır. Tüm bu işlemleri gerçekleştirebilmek için e-Devlet girişi yapmanız gerekmektedir.


#e-devlet
#e devlet giriş
#e-devlet şifre işlemleri
8 yıl önce