|

iPhone X tanıtımı yapıldı-İşte iPhone X teknik özellikleri

Apple iPhone X tanıtımı yapıldı. Apple'ın 10'uncu yılına özel yeni modeli iPhone X, Steve Jobs Theater'da düzenlenen etkinlikte kullanıcılara sunuldu. işte iPhone X teknik özellikleri ve tüm detaylar.

Yeni Şafak
21:12 - 12/09/2017 Salı
Güncelleme: 21:42 - 12/09/2017 Salı
Diğer
iphone x tanıtımı yapıldı, iphone x teknik özellikleri
iphone x tanıtımı yapıldı, iphone x teknik özellikleri

Apple yeni modeli olan iPhone X tanıtımını gerçekleştirdi.

iPhone X teknik özellikleri

Phil Schiller sahnede iPhone X’i anlatıyor. Apple X’i doğrudan 10 şeklinde okumayı tercih ediyor. Paslanmaz çelik kasa. Suya karşı dayanıklı ve iki rengi var.

iPhone X, 2436 x 1125 piksel çözünürlüklü 5.8 inç ekrana sahip. Super Retina ekran var.


iPhone X, OLED ekran teknolojisinin kullanıldığı ilk iPhone. Telefon hem Dolby Vision hem de HDR desteğine sahip. Ele çok rahat oturan bir tasarım. Ekran çok yüksek hassasiyete sahip. Yepyeni bir deneyim sunacak. Ekrana dokunduğunuzda hemen uyanıyor. Ana sayfa düğmesi yok.


Siri ile etkileşime girmek için telefonun yanındaki güç butonuna dokunmak gerekiyor. Siri için bir anasayfa düğmesi var. Yüz tarama da var. Yani Face ID. Akıllı telefonun kilidini bu şekilde açacaksınız. iPhone X’in önündeki küçük alan yakından bakış.


iPhone X, A11 Bionic neural engine adını taşıyan bir işlemci barındırıyor. Makine öğrenme oluşturuldu telefonda. Nöral motor, makine öğrenme algoritmalarını içeren bir donanım.

Face ID; yüzdeki değişimleri algılayıp uyum sağlayabiliyor. Fotoğrafla sistemi kandırmak ise mümkün değil. Face ID, Apple Pay ile yapılacak ödemelerde doğrulama yöntemi olarak da kullanılabilecek. Oldukça hızlı, sezgisel ve basit.

Ayrıntılar geliyor...

#iPhone X
#Apple
#iPhone X teknik özellikleri
7 yıl önce