|

POMEM sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? PA.edu.tr sonuç açıklama sayfası sorgulama

POMEM alımlarına ilişkin süreç yakından takip ediliyor. Üniversite mezunu polis alımı için sözlü mülakatlar gerçekleştirildi. Polislik sözlü mülakatlarının sonuçları için gözler pa.edu.tr sonuç açıklama sayfasına çevrildi. Peki, POMEM sözlü mülakat sonuçları açıklandı mı? İşte detaylar...

21:14 - 20/08/2021 Cuma
Güncelleme: 21:27 - 20/08/2021 Cuma
Yeni Şafak
POMEM
POMEM

POMEM mülakat sonuçları için geri sayım devam ediyor. 27. Dönem POMEM sözlü sınav sonuçları için gözler Polis Akademisi Başkanlığı'ndan yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, POMEM sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

27. Dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıllar kaynak alındığında POMEM sözlü mülakat sonuçlarının Ağustos ayının son haftası açıklanması öngörülüyor.

27. Dönem POMEM sözlü mülakat sonuçları ile ilgili gelişme olması halinde haberimiz içerisine eklenecektir.

POMEM SÖZLÜ MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

27. Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında, aday değerlendirme ve seçme sınavı Mülakat Sınavı aşamasına katılacak olan adaylar sınav merkezlerini, T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile
internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezlerinde adaylar Mülakat Sınavına tabi tutulacaklardır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.

Adayların, Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir.

#POMEM sözlü mülakat
#pomem sözlü mülakat sonuçları
#polislik sözlü mülakat sonuçları
#pa.edu.tr
3 yıl önce