|

Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir? Vatan Şaşmaz’ın eşi kim?

Ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, dün Beşiktaş’taki otelde eski manken Filiz Aker tarafından sırtından vurularak öldürüldü. Aynı zamanda Şaşmaz’ı öldüren Filiz Aker, daha sonra intihar etti. Yaşanan olayların ardından ise herkes Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı’yı merak ediyor. Peki Yasemin Adalı kimdir?

Yeni Şafak
08:26 - 28/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:31 - 28/08/2017 Pazartesi
Diğer
Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir?
Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı kimdir?
Yasemin Adalı kimdir?
Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesinin ardından herkes Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı’yı merak ediyor. Ölüm sırasında Mersin’de ailesinin yanında bulunan Yasemin Adalı acı haberi alır almaz hemen İstanbul’a yola çıktı. Peki Yasemin Adalı kimdir?
5 ay sonra baba olacaktı
Vatan Şaşmaz'ın eşi
Yasemin Adalı
'nın 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

VATAN ŞAŞMAZ'IN EŞİ YASEMİN ADALI KİMDİR?

Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi mezunu olan Yasemin Adalı, konut ve ofis iç mimari tasarımları yapıyor.

1976 yılında Ankara'da doğdu. 2000'de Ankara Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Karaaslan Mimarlık Ltd. Şti’nde konut ve ofis iç mimari tasarım ve uygulama projelerinde görev aldı. Mezun olduğu yıl Tepe İnşaat AŞ’nin Bilkent Üniversitesi ve diğer şantiyelerinde okul, yurt ve lojman projelerinde çalıştı. 2003’te serbest çalışma hayatına atılarak konut ve mağaza gibi projeler yapmayı sürdürdü. 2005’de Ankara’da Tuya Yapı San. Tic. Ltd. Şti.’ni kurarak Amerika’dan ithal ettikleri zemin kaplama malzemesinin Türkiye dağıtıcılığını üstlendi.


2007’de ortaklarıyla beraber konut ve benzeri inşaatları yapmak üzere halen aktif olan Lego Yapı San.Tic.Ltd.Şti’ni kurdu. 2008’de İstanbul’da N. Evren Karaduman Pars ile birlikte kurduğu Lima Mimarlık Tasarım Dekorasyon İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde de proje, tasarım, dekorasyon ve onarım-restorasyon işlerini yürütmeye devam ediyor.


#Yasemin Adalı
#Yasemin Adalı kimdir?
#Vatan Şaşmaz
7 yıl önce