|

Amedsporlu taraftarlardan yeni skandal: Bursasporlu futbolculara yabancı madde yağdırdılar

2. Lig Beyaz Grup'ta Amedspor, bugün saat 19:00'da sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Diyarbakır ekibini destekleyen taraftarlar, ısınmaya çıkan Bursasporlu futbolcuları yabancı madde yağmuruna tuttu. O anlar stadyumda bulunan bir taraftarın telefonla çektiği videoya yansıdı.

Haber Merkezi
18:06 - 25/09/2022 воскресенье
Güncelleme: 18:15 - 25/09/2022 воскресенье
Yeni Şafak
Spor
Spor
2. Lig Beyaz Grup'ta Amedspor, bugün saat 19:00'da sahasında Bursaspor'u konuk edecek. Diyarbakır ekibini destekleyen taraftarlar, ısınmaya çıkan Bursasporlu futbolcuları yabancı madde yağmuruna tuttu. Maç öncesi de Amedspor'un tesislerine gelen bir grup taraftar, futbolculara, "
Bizim bunlarla aramızda husumet var. Onlara saldırın öldürün demiyoruz ama o maçı alın, gerisini bize bırakın. Hepinize güveniyoruz. Ömer Bozan 10 tane Bursaspor'dur. Mansur (Çalar) 20 tane Bursa'dır. Çoluk çocukla oynayacağız, onları sahaya gömeceğiz, ötesi yok.
" şeklinde bir konuşma yapmıştı.
İşte o görüntüler:

Amedspor - Bursaspor maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Bugün saat 19:00'da oynanacak Amedspor - Bursaspor müsabakası, herhangi bir televizyon kanalından canlı olarak yayınlanmayacak. Ev sahibi ekip ise herhangi bir aksilik olmaması halinde karşılaşmayı kendi YouTube kanallarında yayınlayacaklarını açıklamıştı.

#Amedspor
#Bursaspor
#TFF 2. Lig
2 лет назад