|

Oyuncularımız Türkiye’nin en eliti

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni sponsorla yapılan anlaşmayla ilgili “Son 6 senedir Trabzonspor’un kasasına nakit para girmeden, gittiğine şahit olduğumuz için bu sponsorluklara daha fazla ehemmiyet veriyorum” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 22/09/2018 Saturday
Güncelleme: 06:03 - 22/09/2018 Saturday
Yeni Şafak
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu
​Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu

Trabzonspor, forma kol sponsorluğu için anlaşmaya vardığı Interctiy ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Medical Park Stadyumu’nda Trabzonsporlu futbolculardan Sosa, Onazi, Hosseini, Amiri, Olcay, Ibanez, Toure ve Nwakaeme’nin yanı sıra bazı yöneticilerinin de katılımıyla düzenlenen imza töreninde konuşan bordo-mavili kulübün başkanı Ahmet Ağaoğlu, sponsorlukların sporun vazgeçilmezi olduğunu söyledi. Başkan Ağaoğlu, “Sponsorlar sporun vazgeçilmezidir, can damarıdır. Ekonomik sıkıntıların baş gösterdiği süreçlerde bazı sponsorlukların ön kapıdan girdikleri gibi arka kapıdan çıktıklarını hep beraber biliyoruz, yaşadık ve gördük. İntercity’ye göstermiş oldukları cesaret ve sempatiden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

6 SENEDİR NAKİT YOK

Anlaşmanın 3 yıllık olduğunu söyleyen Ağaoğlu, “Kulübümüzü büyük bir finansal yükten kurtarıyor. Oyuncularımız Türkiye’nin en elit sporcuları. Onları en iyi araçlara bindirmek, en iyi evlerde yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak istiyoruz. Bir aracın günlük kira maliyetinin ne kadar olduğunu biliyoruz. 28 futbolcumuz, idareci, antrenörümüz var. Nasıl bir mali yükle karşılaştığımızın açık bir şekilde farkına varmış oluruz. Son 6 senedir Trabzonspor’un kasasına nakit girmeden gittiğine şahit olduğumuz için bu sponsorluklara daha fazla ehemmiyet veriyorum. Kulübümüzün 3 yıllık araç ihtiyacını karşılaşmış olacağız” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Intercity yönetim kurulu başkanı Ali Vural Ak, Trabzonspor’un yine sezona ait siyah formasını da imzalayarak kulübün müzesine hediye etti.

  • Fırtına evinde 3’te 3 peşinde
  • Trabzonspor, ligin 6. haftasında bugün sahasında Göztepe’yi konuk edecek. Geçen hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’a 1-0 yenilen bordo-mavililer, Göztepe karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Ligin ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavililer, 7 puan ile 7. sırada bulunuyor. Trabzonspor, bu sezon sahasında Demir Grup Sivasspor’u 3-1, Galatasaray’ı da 4-0’lık sonuçla yenmişti. Bordo-mavili takım, Göztepe engelini aşarak Medical Park Stadı’nda 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Karadeniz ekibi, ligde attığı 9 golün 7’sini evinde kaydederken, sahasında sadece 1 gol yedi. Trabzonspor’da bir süredir takımdan ayrı kalan Burak Yılmaz’ın da Göztepe maçıyla sahalara dönebileceği ve 21 kişilik kadroda yer alabileceği de ifade edildi.
GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ

Trabzonspor ile Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfınca (TÜKÇEV), bugünkü maçta ‘atıklar torbaya, goller kaleye’ sloganıyla geri dönüşüm seferberliği başlatılacak. Bordo-mavili kulüp, taraftarlara atık torbaları dağıtılacağını belirterek, “Trabzonspor’umuzun öncü olduğu ve taraftarımızın ateşleyeceği bu kıvılcımın yeşil sahalardan tüm Türkiye’ye yayılmasını hedefliyor, stadyumlardan başlayan geri kazanım bilincinin örnek olması ve tüm topluma yayılmasını amaçlıyoruz” açıklamasını yaptı.

#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
5 years ago
default-profile-img