|

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı için geri sayım sürüyor. THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Almanya'da Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'la karşı karşıya gelecek. Basketbolseverler maçın yayın bilgilerini aratıyor. Peki, Panathinaikos - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Maçla igili son bilgiler ve detaylar haberimizde...

17:24 - 24/05/2024 Cuma
Güncelleme: 17:24 - 24/05/2024 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe Beko 6. kez Final Four'da.
Fenerbahçe Beko 6. kez Final Four'da.

THY EuroLeague'de Final Four heyecanı başlıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, yarı finalde Ergin Ataman'ın başantrenörlüğünü yaptığı Panathinaikos'la karşılaşacak. Zorlu maçın başlamasına saatler kaldı. Sporseverler, mücadelenin yayın bilgilerini araştırıyor. 1958'den bu yana düzenlenen Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonunda 18. sezonunu geçiren sarı-lacivertli ekip, 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarından sonra altıncı kez Dörtlü Final'de yer alacak. 2017 yılında kupayı İstanbul'da havaya kaldırarak Avrupa'nın zirvesine çıkan sarı-lacivertliler, bu başarıyı tekrar etmeye çalışacak.


PANATHINAIKOS - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe'nin, Panathianikos'la karşılaşacağı maç bu akşam TSİ 19.00'da başlayacak. Mücadele, S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.



FENERBAHÇE BEKO KADROSU:

Melih Mahmutoğlu, Scottie Wilbekin, Mert Emre Ekşioğlu, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Metecan Birsen, Yiğit Hamza Mestoğlu (Türkiye), Nigel Hayes-Davis, Nate Sestina (ABD), Nick Calathes (Yunanistan), Amine Noua (Fransa), Marko Guduric (Sırbistan), Dyshawn Pierre (Kanada), Tyler Dorsey (Yunanistan/ABD), Yam Madar (İsrail)



SEZONU 6. SIRADA TAMAMLADI

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde normal sezonu 20 galibiyetle 6. sırada tamamladı. Sarı-lacivertli ekip 14 kez rakiplerine kaybetti. İlk 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 7 yenilgi alan Fenerbahçe Beko, başantrenör Dimitris Itoudis'le yollarını ayırıp Sarunas Jasikevicius'la anlaştıktan sonra çıkışa geçerek play-off oynama hakkı kazandı.



NIGEL HAYES-DAVIS EN İYİLER ARASINDA

Fenerbahçe Beko'da bu sezon ALBA Berlin karşısında attığı 50 sayıyla rekor kıran Nigel Hayes-Davis, THY Avrupa Ligi'nde sezonun en iyi ilk 5'ine seçildi. Bu sezon sarı-lacivertli forma altında çıktığı maçlarda 492 sayı atan ABD'li basketbolcu; Real Madrid'den Favundo Campazzo, normal sezonun da en değerli oyuncusu (MVP) seçilen AS Monaco'dan Mike James, Panathinaikos'tan Mathias Lessort ve Kendrick Nunn'la birlikte ilk 5'teki yerini aldı.


#Fenerbahçe Beko
#Panathinaikos
#CANLI SKOR
#CANLI
23 gün önce