|

Roman Neustadter: Kötü bir amacım yoktu

Fenerbahçe'nin Rus stoperi Roman Neustadter, sarı lacivertlilerin Amedspor'la oynadığı maç öncesinde alaturka bir tuvaletin fotoğrafını paylaşıp şaşkınlığını belirtmişti. Yıldız futbolcu maç sonunda kendisine gelen tepkilerin ardından konuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

Yeni Şafak
16:31 - 15/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 16:39 - 15/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Fenerbahçeli savunma oyuncusu Roman Neustadter, Amedspor'la oynanan Türkiye Kupası maçı öncesinde stadyumda yer alan bir alaturka tuvaletin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Şaşkınlığını bu şekilde ifade eden Rus futbolcu kendisine gelen tepkilerin ardından bu paylaşımı Instagram hikayesinden kaldırdı.



Maç sonunda yayıncı kuruluşa konuyla ilgili açıklamalarda bulunan futbolcu, "Maçtan önceki fotoyu kötü bir niyetle paylaşmadım. Bu ülkeyi çok seviyorum. Bir hakaret, aşağılama değildi. Benim hatıralarım aklıma geldi. Çünkü büyüdüğüm Kırgizistan'daki tuvaletler aklıma geldi" diye konuştu.



Öte yandan yıldız futbolcu, Amedspor karşısında alınan 1-1'lik beraberlikle ilgili olarak "Kendi hatamızdan dolayı buradan bugün bu skorla ayrılıyoruz. İstediğimiz sonuç değildi" ifadelerini kullandı.








-





#Roman Neustadter
#Fenerbahçe
#Amedspor
7 yıl önce