|

Trabzonspor Onazi'nin sözleşmesini feshettti

Trabzonspor, Ogenyi Onazi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi.

Haber Merkezi
13:00 - 15/01/2020 الأربعاء
Güncelleme: 13:08 - 15/01/2020 الأربعاء
Yeni Şafak
Onazi bu sezon 2 karşılaşmada görev yaptı.
Onazi bu sezon 2 karşılaşmada görev yaptı.

Trabzonspor'da 3.5 yıldır kadroda yer alıp geçen sezon ağır bir sakatlık geçirdikten sonra bu yıl ilk yarıda şans bulamayan Onazi'nin sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada "Şirketimiz ile Ogenyi Eddy Onazi arasındaki, 04.08.2016 başlangıç 31.05.2020 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Taraftara veda etti

Sosyal medya hesabı üzerinden Trabzonsporlu taraftarlara veda eden Ogenyi Onazi, "Gözümde her zaman farklı bir yeriniz olacak" dedi. Onazi yaptığı paylaşımda, "Trabzonspor taraftarının bana gösterdiği sevgiyi asla unutmayacağım. Trabzonspor taraftarının benim gözümde ayrı bir yeri olacak. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz, sezonun geri kalanında başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

  • Denizlispor ile anlaştı
  • Süper Lig'de ara transfer çalışmalarını sürdüren Yukatel Denizlispor, Onazi ile anlaştı. Teknik direktör Mehmet Özdilek'in de Onazi'yi kadroda görmek istediği belirtilirken, deneyimli oyuncunun adının Denizlispor ile anılması ise taraftarlarda heyecan yarattı. Daha önce İtalya Serie A'da Lazio forması da giyen Onazi, Türkiye'deki kariyerinde 69 Süper Lig maçında 6 gol attı.

#Trabzonspor
#Onazi
٪d سنوات قبل