https://img.piri.net/piri/upload/3/2025/5/15/a1b59d3a-a40cgw8r62mcl1mwu8ksx.jpeg
19:22, 15/05/2025, PerşembeG: Güncelleme: 22:18, 15/05/2025, Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan muhalefetin tavrını Enver Paşa'ya yaşatılanlarla bağdaştırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen TOBB Hizmet Şeref Belgesi ve Plaket Töreni’nde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında terörle mücadeleye değinen Erdoğan, muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Biz tarihi nitelikte adımlar attık. Terör örgütünün beslenme alanlarını hamdolsun önemli ölçüde kuruttuk. Biz bu süreçte şunu da gördük. Terör örgütü kanlı eylemler yaparken dönem dönem içeride muhalefet iktidarı yıpratmak için bu saldırıları acımasızca kullandı. Topluma korku salmak, milletin arasına nifak duvarları örmek Siyaseti terör sopasıyla hizaya sokmak için yıllarca bu eylemler istismar edildi. Terör belasından kurtulma umudu arttığında ise bunlar çözmesin de gerekirse terör devam etsin diyecek kadar vicdanını kaybedenler çıktı. Tıpkı yakın tarihte Edirne'yi düşmana karşı savunmak için yola çıkan merhum Enver Enver Paşa'ya, "Edirne'ye Enver gireceğine Bulgar girsin." dedikleri gibi açık söylüyorum. Bize de terörü bu iktidar bitireceğine "Hiç bitmesin daha iyi." diyenler çıktı.'' Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında ise "Biz Sayın Bahçeli ile birlikte ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz" diyerek Cumhur İttifakı'nın terörle mücadeledeki kararlılığına dikkat çekti.

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026