Oxford Üniversitesi'nde Türkiye'yi anlatan Zeynep öğretmen dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü

11:0014/08/2025, Perşembe
Diğer

Dünyanın en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Oxford Üniversitesi'nde İngilizce Öğretmenliği seminerine katılan Zeynep öğretmen, kültür gecesi etkinliğinde Türkiye'yi tanıttı. Öğretmenin, lokum ikramıyla sonlandırdığı sunumu, dinleyiciler tarafından büyük ilgi gördü.

Zeynep öğretmen, sunumunda memleketi olan Fethiye'den, dilimizde kullanılan deyimlerin zenginliğinden ve Türkiye isminin neden "Turkey" yerine "Türkiye" olması gerektiğinden bahsetti. Seminerin ilk sunumunu, gergin olduğu için kendisinin yaptığını belirten Zeynep öğretmen, o anları sosyal medya hesabından "Gerildiğim için ilk ben sundum" notuyla paylaştı.

Genç öğretmenin paylaşımı, kısa sürede sosyal medyada viral oldu ve kullanıcılar tarafından büyük beğeni ve tebrik yorumları aldı.

#Oxford Üniversitesi
#Türkiye
#İngilizce