|
Kasetle gelen Kemal, ne zaman gider?

Baronsal Kemal Kılıçdaroğlu mu, sandıkta yenildikçe partisinde güçleniyor! CHP'nin genel başkanlık koltuğunda geçtiğimiz yıl iki kez, toplamda ise beş defa seçimden mağlubiyetle çıktı; böylesi bir yenilgi tablosuna karşılık ne mi oldu? Son kurultayda karşısına tek rakip bile çıkamadı!



Yüzde 10'luk genel seçim barajından şikâyet eden Kemal Bey'in karşısına çıkamayan da “CHP'deki yüzde 10'luk baraja takılıp, aday olabilmek için gerekli imzayı toplayamayan” Mustafa Balbay!



*


CHP'nin kurultayı, Meclis'teki grup toplantılarının devamı gibiydi. “Listesi şu kadar delindi” diye bakmak yanıltıcı olur; farklı bir metotla, “ters manyel” yaparak Kemal Bey “istediğini” aldı!



Asıl “Kemal'in ardındaki Kemal'lere” yani “Akıl Hocaları”na bakmak lazım:



Sufleyi, talimatı, yol haritasını onlar veriyor!



Hal böyleyken, şöyle soralım:



-Kılıçdaroğlu ne zaman gider?



-Baykal'ı kaset operasyonuyla CHP'nin başından indirtip yerine Kılıçdaroğlu'nu getirten “Baronsal Güç Odağı” CHP genel başkanına “Bu iş buraya kadar. Artık git!” demediği sürece Kemal Bey o koltukta kalır!



*


CHP'deki bu derin tasarımı çözebilmek için…



Kasım 2009 tarihine yani Kemal Kılıçdaroğlu'nun henüz CHP'nin Grup Başkan Vekili olduğu dönemdeki Almanya (Frankfurt) ziyaretine gitmek gerekiyor…



“Orada başından neler geçtiğini, kendisine nasıl kement atıldığını” ve dahi “o tarihten birkaç ay sonra gerçekleşecek olan kaset operasyonundan nasıl haberdar edildiğini” hesaba katmak durumundayız!



*


Kılıçdaroğlu Dönemi'nde, Deniz Baykal'a yönelik kaset operasyonunun ardındaki güç merkezi (Baronsal Beyin) asla ve kata sorgulanmadı. Bu derin mevzu hiç irdelenmedi, CHP'de…



Kaset operasyonunun “sahadaki ayağı” bir başka deyişle “uygulayıcısı” Paralel Yapı ise Kılıçdaroğlu Yönetimi'ndeki CHP ile stratejik ortak konumunda!



Son CHP kurultayında da, kaset komplosunun veya Paralel Yapı ile yakın ilişkilerin tartışılması mümkün olmadı!



CHP'nin genel seçimde Terör Partisi'ne Kızılay'lık yapması da; “Amerikancılığı” da gündeme gelmedi!



Ecnebi Kemal'in; Ankara'ya karşı Şam Rejimi'ni veya Moskova'yı destekleyip, “Bağımsız Türkiye'nin milli menfaatlerinin karşısında konuşlanmasını” dert edinen de olmadı!



*


Kurultaydaki Parti Meclisi'ne girme yarışında “691 oyla ilk sırayı alan” ekonomist Selin Sayek Böke dünkü Baronsal Hürriyet'te öve öve bitirilemedi.



Bu, Hürriyet'in Böke'yi ilk “parlatışı” değil…



26 Kasım 2014 tarihinde Ecnebi Hürriyet'te Selin Hanım ile yapılan bir röportaj yayınlanmıştı. Böke “Bu böyle gitmez batacağız!” diyordu!



İçimizdeki Batı işbirlikçileri mi, hala daha Türkiye ekonomisinin batmasını bekliyorlar…



Felaket senaryolarından fal tutmayı pek seviyorlar!



*


CHP'nin “yeni yıldızı!” Selin Sayek Böke, Küresel Baronlar'ın yönetimindeki Bilderberg'in geçen Haziran ayında Avusturya'da yapılan toplantısına Türkiye'den katılan isimler arasındaydı! Mustafa Koch da oradaydı.



*


“Gölge CIA” diye tanımlanan Stratfor'un TR-705 plakalı elemanı Sezgin Tanrıkulu, 406 oy alarak Parti Meclisi'ne seçildi…



Dikkat: Kemal Kılıçdaroğlu Yönetimi'ni sembolize eden bir simadan söz ediyoruz!



*


“Eğer Türkiye ile İran karşı karşıya gelirse, İran'ın yanında yer alırım” diyen, aynı zamanda “Paralel Yapı İşbirlikçisi” olan Eren Erdem de, Ecnebi CHP'nin Parti Meclisi'ne 410 delegenin oyunu alarak girdi!




#Kemal Kılıçdaroğlu
#hürriyet
#kaset dsiyaseti
#Selin Sayek Böke
#iran türkiye
#Paralel Yapı
8 yıl önce
Kasetle gelen Kemal, ne zaman gider?
Kuklaları oynatan Derin Kuklacılar?
‘Susadım çeşmeye varmaz olaydım’
Türkiye’yi devşirme kurtarıcılardan kurtarma mücadelesi…
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Kibirleri boyunlarını aşan muhterisler kim?