|

Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yapılacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda (ZTK) adım adım finale yaklaşılıyor. Spor severler tarafından Türkiye Kupası finali ne zaman 2022 sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Peki Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Kupanın yarı final rövanş maçları Kayserispor - Trabzonspor arasında oynanan maçın ardından Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçı tarihi açıklandı ve finale kalan takımlar belli oldu. İşte Ziraat Türkiye Kupası finaline ilişkin merak edilenler...

09:44 - 11/05/2022 Çarşamba
Güncelleme: 09:46 - 11/05/2022 Çarşamba
Yeni Şafak
Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı
Ziraat Türkiye Kupası Final Maçı

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde rövanş heyecanı yaşanıyor. Futbolseverler ise final maçının ne zaman oynanacağını, final maçına hangi stadın ev sahipliği yapacağı merak kazandı.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ NE ZAMAN OYNANACAK?

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) final maçı tarihi ve diğer tüm bilgiler şöyle;

İlk finalist Kayserispor'un final maçındaki rakibinin de belli olmasının ardından ZTK finali 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 20:45'te oynanacak.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİNDE YER ALAN TAKIMLAR HANGİLERİ?

Ziraat Türkiye Kupası finaline adını ilk yazdıran takım Kayserispor oldu.

Bugün oynanacak bir diğer ZTK yarı final mücadelesi olan Sivasspor - Alanyaspor karşılaşmasının kazananı finalde Kayserispor'un rakibi olacak.

SİVASSPOR ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Sivasspor ile Alanyaspor arasındaki rövanş maçı 11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 20.30'da başlayacak ve A Spor'dan naklen yayınlanacak.

Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Deniz Caner Özaral yapacak.

#ziraat türkiye kupası
#ziraat türkiye kupası final maçı
#ziraat türkiye kupası finali
#ziraat türkiye
2 yıl önce