|

beIN Sports canlı izle! Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı yayın izle!

Süper Lig’de Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Son maçını Trabzonspor’a 4-0 yenilerek kayıpla kapatan sarı kırmızılı takım bu akşam sahasında 3 puan arayacak. Maç ise beIN Sports ekranlarından canlı izlenecek. İşte beIN Sports Galatasaray Kasımpaşa canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
15:49 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 15:52 - 14/09/2018 Cuma
Diğer
Süper Lig'de Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor.

beIN Sports canlı izleme bilgileri haberimizde. Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray kendi evinde Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Maç saat 21.00’de beIN Sports’tan canlı izlenecek.

Galatasaray Kasımpaşa nasıl canlı izlenir?

Aşağıdaki bağlantılar üzerinden Galatasaray Kasımpaşa maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
Galatasaray ligde evinde en son 21 maç önce Kasımpaşa’ya yenildi

Galatasaray, Süper Lig’de Türk Telekom Stadyumu’nda 21 maçtır kaybetmiyor. Sarı-kırmızılılar ligde en son 2016-2017 sezonun 30. haftasında yarın karşılaşacağı Kasımpaşa’ya kaybetti.

Galatasaray’ın Spor Toto Süper Lig’in 5. haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa mücadelesi öncesinde ilginç bir istatistik dikkat çekiyor. Sarı-kırmızılılar ligde Türk Telekom Stadyumu’ndaki en son yenilgisini Kasımpaşa’dan aldı. 2016-2017 sezonun 30. haftasında Paşa’ya 3-1 yenilen Aslan’ın, bu müsabakanın ardından ligde sahasında bileği bükülmedi ve 21 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmedi.

Evinde geride kalan 21 lig karşılaşmasında 20 galibiyet alan sarı-kırmızılılar sadece 1 kez puan kaybetti. Cimbom, geçtiğimiz sezon ligin 9. haftasında sahasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe ile golsüz berabere kalmıştı.

Belhanda cezalı

Galatasaray’da Süper Lig’in 4. haftasında deplasmandaki Trabzonspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Faslı futbolcu Younes Belhanda cezalı durumda. Belhanda geçen sezon ikinci yarıda oynanan Kasımpaşa maçında da kırmızı kart cezası nedeniyle forma giymemişti. Türkiye Futbol Federasyonu, açıkladığı cezalarda Belhanda’ya 3 resmi müsabakadan men cezası verdi. Yıldız futbolcu, Paşa dışında Akhisarspor ve B.B. Erzurumspor müsabakalarında da takımını yalnız bırakacak.

10 golün 3’ü Eren Derdiyok’tan

Ligde geride kalan 4 haftada Galatasaray rakip filelere 10 gol kaydetti. Aslan söz konusu maçlarda sadece deplasmandaki Trabzonspor müsabakasında gol atamadı. Sarı-kırmızılılarda bu gollerin 3’ünü Eren Derdiyok, 2’sini Emre Akbaba, 2’sini Henry Onyekuru attı. Fernando ile Serdar Aziz de 1’er kez gol sevinci yaşadı.

Lider Kasımpaşa’yı Diagne taşıyor

Sezona fırtına gibi başlayan ve namağlup liderlik koltuğunda bulunan Kasımpaşa’yı Senegalli golcüsü Mbaye Diagne taşıyor. Başarılı futbolcu bu sezon ligde oynadığı 4 resmi müsabakada da rakip fileleri havalandırmayı başardı. 27 yaşındaki futbolcu toplamda 6 gol attı ve gol krallığında zirvede yer alıyor.

#Galatasaray
#Kasımpaşa
#Canlı izle
#beIN Sports
6 yıl önce