|

Beşiktaş Sivasspor canlı izle! BJK Sivas canlı skor

Beşiktaş Sivasspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. İki takım arasında geride kalan 23 lig maçında Beşiktaş 11, Sivasspor 7 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. İşte Beşiktaş Sivasspor (BJK Sivas) canlı...

Yeni Şafak
18:36 - 19/05/2018 Cumartesi
Güncelleme: 18:44 - 19/05/2018 Cumartesi
Diğer
 İşte Beşiktaş Sivasspor (BJK Sivas) canlı...
İşte Beşiktaş Sivasspor (BJK Sivas) canlı...

Beşiktaş Sivasspor canlı izlemek, maçın kaç kaç olduğunu ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden yapabilirsiniz. Beşiktaş ile Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'de bu akşam 24. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 23 lig maçında Beşiktaş 11, Sivasspor 7 galibiyet aldı, 5 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 29 golüne, Sivasspor 24 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Sivas'ta yapılan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazandı. İşte Beşiktaş Sivasspor (BJK Sivas) canlı...

BEŞİKTAŞ SİVASSPOR CANLI SKOR
Beşiktaş'ın evindeki maçlar

Taraflar arasında Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanan lig maçlarında galibiyet sayısı bakımından eşitlik bulunuyor. Siyah-beyazlılar, 10'u İstanbul'da, biri Ankara'da olmak üzere ev sahipliği yaptığı 11 lig maçında Sivasspor'u sadece 4 kez yenerken, 4'ünü yitirdi, 3'ünde berabere kaldı. Beşiktaş'ın ev sahipliğindeki maçlarda siyah-beyazlılar 15, kırmızı-beyazlılar 13 gol attı.

Golsüz maç yok

Taraflar arasındaki 23 lig maçından hiçbiri golsüz bitmedi. İki takım da geride kalan maçlarda beşer kez gol yollarında suskun kalırken, 0-0'lık sonuca rastlanmadı.

Tosic Beşiktaş'a veda etti

Beşiktaş Kulübünün, Çin Süper Lig takımlarından Guangzhou RF Futbol Kulübüne transferi için görüşmelere başlandığını açıkladığı Sırp futbolcusu Dusko Tosic veda mesajı yayınladı. Tosic, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Nereden başlayacağımı bilmiyorum. Bu kulüp ve taraflarlar için ne desem çok az. 3 yıl boyunca Türkiye'nin en büyük kulübü olan Beşiktaş forması giymek ve bu büyük taraflarlar önünde maçlara çıkmak benim için her zaman gurur vericiydi." ifadelerine yer verdi.

Sırp oyuncu, siyah-beyazlı taraftarlara seslendiği mesajında, şu sözleri kullandı:

"Lütfen bu sene şampiyon olamadığımız için üzülmeyin, biz takım olarak elimizden gelen her şeyi yaptık, maalesef başaramadık. Bu kulüp ve bu taraflar her şeyin en iyisini hak ediyor. Siz bu takımın, teknik direktörünün ve kulüp başkanının her zaman arkasında durun. Siz her zaman iyi ve kötü zamanımda arkamda durdunuz, onun için sizlere çok teşekkür ediyorum. Her maça sizin bu manevi desteğinizle çıkmam, içimdeki Beşiktaş sevgisini gittikçe büyüttü. Bu sevgiyi her maça çıktığımda ortaya koymaya çalıştım. Beşiktaş benim için bir aile gibi oldu. Gidiyorum lakin uzakta da olsam içimdeki Beşiktaş sevgisi her zaman kalacak. Uzaktan da olsa sevmeye devam edeceğim."

Çin ekibi Guangzhou RF Futbol Kulübü de resmi twitter hesabından Tosic'in takımın formasını giydiği bir fotoğraf paylaştı ve oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.


#Beşiktaş Sivasspor canlı izle
#Beşiktaş Sivasspor canlı skor
#Beşiktaş Sivasspor canlı
#BJK Sivas
#canlı izle
#canlı skor
6 yıl önce