|

Londra'da patlama: Çok sayıda yaralı var

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen Yahudi sokak festivali sırasında patlama meydana geldi.Olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi.İlk edinilen bilgilere göre 30'a yakın kişinin yaralandığı belirtildi.Yaralıların birçoğunun yüzlerinde yanıklar oluştuğu açıklandı.

Yeni Şafak
07:58 - 3/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 09:50 - 3/05/2018 Perşembe
Diğer
İngiltere'nin başkenti Londra'da  Yahudi sokak festivalinde meydana gelen patlamadan ilk belirlemelere göre 30 kişi yaralandı.
İngiltere'nin başkenti Londra'da Yahudi sokak festivalinde meydana gelen patlamadan ilk belirlemelere göre 30 kişi yaralandı.

Kuzey Londra'nın Stamford Hill bölgesinde bir patlama meydana geldi. Reuters'ın Express'e dayandırdığı haberine göre patlamada 30'a yakın kişi yaralandı.


Patlamanın, bölgede yapılan bir Yahudi sokak festivalinde meydana geldiği, festivalde sokakta yakılan şenlik ateşinin patladığı belirtildi. Patlamanın nedeni ise henüz bilinmiyor ancak şenlik ateşine parlayıcı bir madde veya cep telefonu benzeri elektronik bir cihaz atılmış olabileceği tahmin ediliyor.


Yaralıların birçoğunun yüzlerinde yanıklar oluştuğu ifade edilirken, olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi.

#Londra
6 yıl önce