|

Şekib Avdagiç'ten gençlere 5 önemli tavsiye

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Avdagiç, Genç Malatyalı İş Adamları Derneği'nin ev sahipliğini üstlendiği II. İş Geliştirme ve Tanışma Toplantısı'na katıldı. Avdagiç programda gençlere tavsiyelerde bulundu.

Yeni Şafak
11:32 - 20/01/2019 Pazar
Güncelleme: 11:46 - 20/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
İstanbul Ticaret Odası Başkanı Avdagiç, MİAD programına katıldı.
İstanbul Ticaret Odası Başkanı Avdagiç, MİAD programına katıldı.

Genç Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) ev sahipliğini üstlendiği “II. İş Geliştirme ve Tanışma Toplantısı” İTO Başkanı Şekib Avdagiç'in katılımıyla gerçekleşti.

Holiday Inn İstanbul Airport Hotel’de, 19 Ocak Cumartesi günü düzenlenen organizasyon, Genç MİAD üyeleri ve yeni nesli temsil edenlerin tanışıklıklarını artırmak, ticari iş birliklerine zemin oluşturmayı amaçlıyor. Dev buluşmanın amacı, B2B (ikili iş ve tanışma görüşmeleri) ve marka firmalarının satın alma temsilci masaları ile ilişkilerin gelişmesine olanak sağlamak.

Etkinliğin hedefi, MİAD ailesinin güven çatısı altında birliktelik kurulması, iş ilişkisine vesile olunması ve işlerin geliştirilmesi. Bu gayeyle ‘çalışma masası’ oluşturultu. Programın ilk bölümünde dünyanın en önemli toplum kuruluşlarından İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib AVDAGİÇ tecrübelerini paylaştı. Öncelikle Genç MİAD’ın tanıtım videosu izletilirken, ardından konuşmalara geçildi. İlk sözü Genç MİAD Yürütme Kurulu Başkanı Murat Gönültaş aldı.

Gençlere 5 önemli tavsiye

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, programda gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

• Hayatınızı aşan hedefleriniz ve hayâlleriniz olsun,

• Tarihinize dost olun,

• İşinizi aşkla yapın,

• Sürekli sorunlarla uğraşmayın,

• Kendinize güvenin.

#MİAD
#İTO
#Şekib Avdagiç
5 yıl önce