|

Turizmde Türkiye gibisi yok

Koza Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şahinalp, Türkiye’nin turizmde rekabet edilemez bir hale geldiğini söyledi. Şahinalp, “Yabancılar Türkiye’deki memnuniyetin ve düşük fiyatın dünyanın hiçbir yerinde olmadığını ifade ediyor” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 00:48 - 31/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Şahinalp: Türkiye’nin turizmde rekabet edilemez bir hale geldi
Şahinalp: Türkiye’nin turizmde rekabet edilemez bir hale geldi

Koza Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Şahinalp, bu yıl verimli bir sezon geçirmesi beklenen turizm sektörüyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Merkezi Almanya’da bulunan uluslararası turizm şirketi TUI (Touristik Union International)’in Türkiye temsilciliğini de yürüten Kaan Şahinalp, Türkiye’nin üzerine küresel bir oyun oynandığının artık belgelendiğini söyledi.


3.HAVAALANI DENGELERİNİ BOZDU

Son dönemde Türkiye üzerine yapılan saldırıların asıl kaynaklarından birinin de dünyanın en büyük havalimanının İstanbul’da yapılması olduğunu belirten Şahinalp, “Türkiye’yi belli odak noktalarına kaydırıp geçiş ülkesi olmasını engellemek istiyorlar. Türkiye karışık bir ülke, savaş içinde, sıkıntı var Türkiye’ye gitmeyin ve yapılan bu havaalanını kullanmayın demek istiyorlar” dedi.

REKABET GÜCÜMÜZ ARTIYOR

Afrika ve Orta Asya pazarlarının büyük ölçüde THY’nin elinde olduğuna dikkat çeken Kaan Şahinalp, “Yarın bir gün % 99 Güney Amerika pazarı da THY’nin eline geçecektir. Türkiye turizmde rekabet edilemez bir hale geldi. Geçen ay Alman parlamenterlerle birlikte konuşmacı olarak katıldığım bir panelde yabancıların söylediklerine göre Türkiye’deki fiyatlarla, Türkiye’deki memnuniyet; dünyanın hiçbir yerinde benzer fiyatlarla olamıyormuş. Türkiye, tesis kalitesi, yeme-içme ve hizmet kalitesiyle de öne çıkıyor” dedi.

  • ERDOĞAN BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS
  • Şahinalp, Türkiye’nin yükselişinin önünü kesmeye çalışanlar için son fırsatın 24 Haziran olduğunun unutulmaması gerektiğini söyledi. Erdoğan ‘ın büyük şanş olduğunu belirten Şahinalp, Erdoğan düşerse İstikrarın bozulup Türkiye’nin yeniden IMF’nin kucağına düşeceğini de kaydetti.
#Turizm
#Türkiye
6 yıl önce