
Dev kruvaziyer gemisi Galataporta yanaştı. Büyüklüğüyle dikkat çeken dev gemi, tarihi yarımadası manzarasıyla aynı karede buluştu. Bin yolcu kapasiteli geminin İstanbul'dan sonraki rotasında Avrupa bulunuyor.
1/11

Yüzen otel görünümündeki dev kruvaziyer gemisi arkasındaki binalarla birlikte ilginç manzaralar oluşturdu.
2/11

Yunanistan’ın Mykonos adasından kalkan 999 kişi kapasiteli Spirit of Discovery gemisi, 631 yolcusu ve 530 kişilik mürettebatıyla Galataport’a yanaştı.
3/11

’Spirit of Discovery’ 5 yıldızlı bir otelin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanmış, gemi 236 metre uzunluğunda ve 31,2 metre genişliğinde.
4/11

Gemide; tiyatro, kütüphane, golf simülatörü ve havuz alanları, barlar ve restoranlara ek olarak, spor salonu, SPA alanı ve her kamaranın kendi balkonu var.
5/11

Geminin limandan ayrılarak Avrupa’ya gideceği öğrenildi. Türkiye’ye, kruvaziyer gemileriyle gelen turistler, İstanbul’da birkaç gün geçirerek tarihi mekanları geziyor, eğlence mekanlarında vakit harcıyor, alışveriş yapıyor.
6/11

7/11

8/11

9/11

10/11

11/11

#İstanbul
#galataport






