|

Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Galatasaray Bursaspor (GS Bursa) maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Sarı-kırmızılılarda Brezilyalı oyuncu Fernando Reges, antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

Yeni Şafak
15:42 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 15:53 - 23/02/2018 Cuma
AA
Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.
Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta? sorusunun yanıtı haberimizde.

Galatasaray Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? sorusunun yanıtı haberimizde. Kulübün internet sitesindeki açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular 5'e 2 top kapma oynadı ve sınırlı alanda çift kale maç ile taktik çalışmalar yaptı. Sarı-kırmızılı ekipte, Süper Lig'in 17. haftasındaki Göztepe maçında sakatlanan Fernando Reges, antrenmanın tamamında takımla çalıştı. Sakatlığı süren Jason Denayer fizyoterapist eşliğinde koşu yaptı. Sol diz iç menisküs ameliyatı geçiren kaleci Cedric Carrasso ise salon çalışmalarına başladı. Galatasaray, antrenmanın ardından maç için tesislerde kampa girdi.

GALATASARAY BURSASPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

Galatasaray Bursaspor maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek.

GALATASARAY, EVİNDE 13 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu’ndaki Süper Lig müsabakalarında daha coşkulu oynarken, bunu skora da yansıtıyor. Sarı-kırmızılılar, evinde oynadığı son 13 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Aslan, geride kalan 13 karşılaşmada 12 kez sahadan galip ayrılırken, 1 kez berabere kaldı. Sarı-kırmızılılar, son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla aldı.

6 YILDIR BURSASPOR’A YENİLMİYOR

Galatasaray, 11 Süper Lig, 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupası olmak üzere toplam 15 maçtır Bursaspor’a mağlup olmuyor. Bu maçlarda, sarı-kırmızılılar 10 kez rakibini mağlup ederken, 5 kez de berabere kaldı. Bursaspor, Galatasaray’ı en son 28 Ocak 2012’de oynanan lig maçında 1-0 mağlup etti.

#Fernando Reges
#Futbol
#Galatasaray
#Bursaspor
#Süper Lig
#Ne zaman
#Saat kaçta
6 yıl önce
default-profile-img