Bu manyak nükleer savaş peşinde

04:01, 03/11/2026, Salı
Yeni Şafak
Bu manyak nükleer savaş peşinde

Yeni Şafak Gazetesi'nin 3 Kasım 2026 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 3 Kasım 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 3 Kasım 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

2027 sanayi yılı olacak

Türkiye, 2027'de bilim, teknoloji, savunma ve sanayide yeni bir döneme hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, önümüzdeki yıl atılacak adımları anlattı. İlk yerli Ay uzay aracı uzaya gönderilecek. Çelik Kubbe'nin uzun menzilli savunma sistemi SİPER-2'de seri üretim başlayacak. Sanayide 30 bin kişilik yeni istihdam kapasitesi oluşturulacak. Yerli çip üretiminin alanı genişletilecek.


2027 sanayi yılı olacakTürkiye, 2027'de bilim, teknoloji, savunma ve sanayide yeni bir döneme hazırlanıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, önümüzdeki yıl atılacak adımları anlattı. İlk yerli Ay uzay aracı uzaya gönderilecek. Çelik Kubbe'nin uzun menzilli savunma sistemi SİPER-2'de seri üretim başlayacak. Sanayide 30 bin kişilik yeni istihdam kapasitesi oluşturulacak. Yerli çip üretiminin alanı genişletilecek.

Bu manyak nükleer savaş peşinde

İsrail’deki 27 Ekim seçimlerinde oluşan tabloyla hükümet kurması zorlaşan Netanyahu, iktidarda kalabilmek için daha büyük yıkım peşinde. ABD’deki MAGA hareketinin önemli ismi gazeteci Tucker Carlson, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Trump’ı her gün aradığını ve İran’a nükleer saldırı için baskı yaptığını söyledi.

Bu manyak nükleer savaş peşindeİsrail’deki 27 Ekim seçimlerinde oluşan tabloyla hükümet kurması zorlaşan Netanyahu, iktidarda kalabilmek için daha büyük yıkım peşinde. ABD’deki MAGA hareketinin önemli ismi gazeteci Tucker Carlson, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Trump’ı her gün aradığını ve İran’a nükleer saldırı için baskı yaptığını söyledi.

Reis ile tarihi seri

Trabzonspor, Thomas Reis yönetimindeki galibiyet serisini ligde 5 maça çıkardı. Alman teknik adam, bordo mavili takımın başında çıktığı ilk 5 Süper Lig maçının tamamını kazanarak Trabzonspor tarihinde bu başarıya ulaşan ilk teknik direktör oldu.

Reis ile tarihi seriTrabzonspor, Thomas Reis yönetimindeki galibiyet serisini ligde 5 maça çıkardı. Alman teknik adam, bordo mavili takımın başında çıktığı ilk 5 Süper Lig maçının tamamını kazanarak Trabzonspor tarihinde bu başarıya ulaşan ilk teknik direktör oldu.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026