İstenmeyen adam Huckabee

04:00, 23/02/2026, Pazartesi
Yeni Şafak
İstenmeyen adam Huckabee

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Şubat 2026 tarihli sayısına hoş geldiniz. Gündem, spor ve ekonomi sayfalarımızda bugünün öne çıkan haberlerini keşfedin.

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Şubat 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Yeni Şafak Gazetesi'nin 23 Şubat 2026 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler...

Bizde savunma Avrupa'da para var

MÜSİAD’ın Geleneksel İftar Programı’nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi kapsamında savunma sanayii alanındaki finansman imkânlarının da gündemde olduğunu söyledi. Bolat, “Avrupa'daki savunma fonlarından Türk firmalarının da yararlanması için bastırıyoruz. Bu konuda büyük bir çaba içindeyiz ” dedi.

Bizde savunma Avrupa'da para varMÜSİAD’ın Geleneksel İftar Programı’nda konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Avrupa ile ekonomik ilişkilerin güçlendirilmesi kapsamında savunma sanayii alanındaki finansman imkânlarının da gündemde olduğunu söyledi. Bolat, “Avrupa'daki savunma fonlarından Türk firmalarının da yararlanması için bastırıyoruz. Bu konuda büyük bir çaba içindeyiz ” dedi.

İstenmeyen adam Huckabee

Haydut devlet İsrail'in Arzı Mevud hedeflerini onaylayan ve Siyonizmi savunan ABD'nin papaz elçisi Mike Huckabee Ortadoğu'da istenmeyen adam haline geldi. Türkiye dahil tüm İslam ülkeleri ortak açıklamayla Evanjelik papazın sözlerini "Güvenliğe açık tehdit" diye nitelendirdi ve "kabul edilemez" buldu. Huckabee daha önce Gazze'deki soykırımla dalga geçmiş ve Aksa'nın yıkılıp Yahudi mabedinin inşasına destek vermişti.

İstenmeyen adam HuckabeeHaydut devlet İsrail'in Arzı Mevud hedeflerini onaylayan ve Siyonizmi savunan ABD'nin papaz elçisi Mike Huckabee Ortadoğu'da istenmeyen adam haline geldi. Türkiye dahil tüm İslam ülkeleri ortak açıklamayla Evanjelik papazın sözlerini "Güvenliğe açık tehdit" diye nitelendirdi ve "kabul edilemez" buldu. Huckabee daha önce Gazze'deki soykırımla dalga geçmiş ve Aksa'nın yıkılıp Yahudi mabedinin inşasına destek vermişti.

Kartal yükseliyor

Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak isteyen Beşiktaş, lig sıralaması için kritik önem taşıyan maçta Göztepe'yi Ndidi, Murillo, Olaitan ve Oh ile geçti. Üst üste 2. galibiyetini alan Kartal, dördüncü sıraya çıktı.

Kartal yükseliyorGelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak isteyen Beşiktaş, lig sıralaması için kritik önem taşıyan maçta Göztepe'yi Ndidi, Murillo, Olaitan ve Oh ile geçti. Üst üste 2. galibiyetini alan Kartal, dördüncü sıraya çıktı.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026