Kars’tan getirilen Coşkun ile Ağrı’dan getirilen Paşa, pazarın en kilolu hayvanları olarak öne çıktı.
09:54, 18/06/2022, CumartesiG: Güncelleme: 10:06, 18/06/2022, Cumartesi

Kurban pazarlarının gözdesi oldular

Kurban Bayramı öncesi tüm şehirlerde kurban satışları başladı. Kurbanlık almak isteyen vatandaşlar soluğu kurban pazarlarında aldı. Kocaeli'de Kurban Bayramı öncesi fiyatların 25 bin TL ile 65 bin TL arasında değişkenlik gösterdiği pazarın en gözde hayvanları 1 ton 100 kilo gelen Coşkun ve Paşa oldu.

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla Kocaeli'de hayvan pazarlarında satışlar başladı. Kocaeli Modern Hayvan Pazarı'nın bu yılki en gözde hayvanları ise 1 ton 100 kiloluk ağırlıklarıyla Coşkun ve Paşa oldu.
Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla Kocaeli'de hayvan pazarlarında satışlar başladı. Kocaeli Modern Hayvan Pazarı'nın bu yılki en gözde hayvanları ise 1 ton 100 kiloluk ağırlıklarıyla Coşkun ve Paşa oldu.
Her ikisi de tosun olan hayvanlar, pazar süresi boyunca Kocaeli Modern Hayvan Pazarı’nda alıcılarını bekliyor.
Her ikisi de tosun olan hayvanlar, pazar süresi boyunca Kocaeli Modern Hayvan Pazarı’nda alıcılarını bekliyor.
Coşkun’un fiyatı 60 bin TL
Coşkun adlı tosunu Kars’tan getiren sahibi besici Veli Moğultay, “Coşkun, en kilolu hayvan. 1 ton 100 kilo geliyor. Coşkun’un fiyatına 60 bin TL diyoruz. En pahalı hayvanımız da o” şeklinde konuştu.
Coşkun’un fiyatı 60 bin TLCoşkun adlı tosunu Kars’tan getiren sahibi besici Veli Moğultay, “Coşkun, en kilolu hayvan. 1 ton 100 kilo geliyor. Coşkun’un fiyatına 60 bin TL diyoruz. En pahalı hayvanımız da o” şeklinde konuştu.
“Paşa’ya özel bakım yaptık”
Ağrı’dan getirilen Paşa adlı tosunun sahibi besici Ayetullah Çeçen, Paşa’ya özel önem verdiklerine değindi. Çeçen, “En kilolu hayvanımız Paşa, 1 ton 100 kilo. Paşa’ya özel bakım yaptık. Yemi fazla verdik. Cinsi de iyi. Her gün ayrı ayrı besledim onu. O da 1 ton 100 kiloya çıkarak verdiğimiz yem ve besinlerin karşılığını verdi” dedi.
“Paşa’ya özel bakım yaptık”Ağrı’dan getirilen Paşa adlı tosunun sahibi besici Ayetullah Çeçen, Paşa’ya özel önem verdiklerine değindi. Çeçen, “En kilolu hayvanımız Paşa, 1 ton 100 kilo. Paşa’ya özel bakım yaptık. Yemi fazla verdik. Cinsi de iyi. Her gün ayrı ayrı besledim onu. O da 1 ton 100 kiloya çıkarak verdiğimiz yem ve besinlerin karşılığını verdi” dedi.
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026