Trabzonspor’da sakatlık şoku: Yıldız futbolcudan kötü haber

15:43, 26/04/2026, PazarG: Güncelleme: 16:02, 26/04/2026, Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor’da sakatlık şoku: Yıldız futbolcudan kötü haber

Trabzonspor savunmasının kilit ismi Stefan Savić'den kötü haber geldi. Yıldız futbolcunun sol alt bacak iç kısmında kısmi kas yaralanmasına bağlı kanama ve ödem tespit edildiğini duyurdu. İşte detaylar.

Trabzonspor, savunma oyuncusu Stefan Savić’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, deneyimli futbolcunun sol alt bacak iç kısmında kısmi kas yaralanmasına bağlı kanama ve ödem tespit edildiğini duyurdu.


Trabzonspor, savunma oyuncusu Stefan Savić’in sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bordo-mavili kulüp, deneyimli futbolcunun sol alt bacak iç kısmında kısmi kas yaralanmasına bağlı kanama ve ödem tespit edildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan bilgilendirmede, oyuncunun tedavisine başlandığı ve sürecin sağlık ekibi tarafından yakından takip edildiği belirtildi.


Kulüpten yapılan bilgilendirmede, oyuncunun tedavisine başlandığı ve sürecin sağlık ekibi tarafından yakından takip edildiği belirtildi.


Gözler dönüş süresinde

Savic’in sahalardan ne kadar uzak kalacağına ilişkin net bir süre paylaşılmazken, oyuncunun durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. 



Gözler dönüş süresindeSavic’in sahalardan ne kadar uzak kalacağına ilişkin net bir süre paylaşılmazken, oyuncunun durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak. 

Kritik süreçte teknik heyetin savunma hattında nasıl bir tercih yapacağı da merak konusu oldu.


Kritik süreçte teknik heyetin savunma hattında nasıl bir tercih yapacağı da merak konusu oldu.


Savic kaç hafta yok?

Henüz resmi açıklama olmasa da kısmi kas yırtığı (Grade 2) için ortalama 3-6 hafta arasında tam iyileşme ve spora dönüş beklenir.


Özellikle aponeurosis (kas zarı) hasarı varsa süre 4-8 haftaya kadar uzayabilir (ortalama 19-31 gün arası, hasarın detayına göre).





Savic kaç hafta yok?Henüz resmi açıklama olmasa da kısmi kas yırtığı (Grade 2) için ortalama 3-6 hafta arasında tam iyileşme ve spora dönüş beklenir.Özellikle aponeurosis (kas zarı) hasarı varsa süre 4-8 haftaya kadar uzayabilir (ortalama 19-31 gün arası, hasarın detayına göre).
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026