|

Gazeteler, gazete manşetleri! 6 Şubat gazete oku

Gazeteleri ve gazete manşetleri sizler için hazırladık. Basında hangi haberlerin konuşulduğunu merak ediyorsanız gazete manşetlerini inceleyebilirsiniz. İşte 6 Şubat gazete manşetleri.

Yeni Şafak
08:55 - 6/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 08:59 - 6/02/2017 Pazartesi
Reuters
6 Şubat gazete manşetleri
6 Şubat gazete manşetleri

Gazete manşetlerinde bugün hangi haberlerin yer aldığını, hangi haberlerin daha çok konuşulduğunu öğrenebilir ve online olarak da gazeteleri okuyabilirsiniz. İşte 6 Şubat gazete manşetleri...









MİLLİYET



-- Hükümet piyasayı canlandırmak için halkın ilgi duyduğu dört harcama kaleminde vergi indirimine gitti. Satışların 10 milyar TL civarında olması bekleniyor.



-- Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT, BİST, TÜRKSAT, Eti Maden, Çaykur ve boru hatlarının milyarlarca lira olan Hazine hisseleri yatırımlara kaynak için oluşturulan Türkiye Varlık Fonu'na devredildi.



-- Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Halkbank tarafından ikinci bir kredi garanti kurumu kurulacağını belirtti.



-- Geçen yıl en fazla ihracat gerçekleştiren firmalar sıralamasında zirveyi Ford Otosan aldı. Tofaş ikinci, Oyak Renault da üçüncü oldu.



-- Seattle kentinde görevli Federal Yargıç James Robart, (Trump'ın imzaladığı bazı Müslümanların ülkeye girmesine izin vermeyen kararnameyi) geçici olarak iptal etti.



HÜRRİYET



-- DEAŞ'ın Türkiye örgütlenmesine yönelik en büyük operasyonlardan biri dün sabah gerçekleşti. 690 kişi gözaltına alındı.



-- Bireysel emekliliğe otomatik katılım uygulaması çerçevesinde 27 Ocak itibarıyla 16,500 çalışan sisteme dahil edildi.



-- Tofaş'ın Bursa fabrikası 2016 yılında 338,000 adetlik üretimle Fiat Chrysler Automobiles'in dünyadaki 70 fabrikası arasında birinci oldu.



-- Denizlerimizde 50'nin üzerinde sahibi belli olmayan hayalet gemi (terkedilmiş) büyük risk oluşturuyor. Bu gemilerin başka gemiler ve çevreye vereceği zararlar karşılanmayacak.



-- Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile Rusya arasında normal ilişki kurulması için Moskova'nın payına düşeni yapmaya hazır olduğunu söyledi.



SABAH



-- Başbakan Yıldırım: PKK, FETÖ ve HDP "hayır" dediği için "evet" diyoruz. Bu "hayır" cephesine bakın referandumda ona göre kararınızı verin.



-- Başbakanlık'tan yapılan atamalara göre, pek çok şirketin devredildiği Türkiye Varlık Fonu'nu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bostan, diğer üyeleri ise Yiğit Bulut, Kerem Alkın, Himmet Karadağ ve Oral Erdoğan oldu.



-- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Kanunen düzenlemekte zorlandığımız alanlar var. FETÖ'den ihraç edilenlerin yaklaşık 10,000'i emekliliği haketmiş. Bu konuda hukuka zemin hazırlayıp onların karar vermesini sağlamak gerekir" dedi.



-- Alman Der Spiegel dergisi FETÖ elebaşısı Gülen'i "Kuşkulu şahıs", FETÖ'yü de "Entrikacı" olarak niteledi.



HABERTÜRK



-- DEAŞ'a dev gözaltı. Emniyet İstihbarat'ın koordinasyonunda DEAŞ'ın 21 ildeki tüm hücreleri basıldı. Dünya basını: "Türk polisi DEAŞ'ı bozguna uğrattı"



-- Maliye Bakanı Naci Ağbal, bütçeye Ocak ayında özelleştirme fonundan 4 milyar lira kaynak aktarıldığını söyledi.



-- TÜSİAD yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, olumsuz algı yaratmaması için OHAL'in mümkün olan en kısa sürede sonlandırılması gerektiğini söyledi.



-- Bazı düşünce kuruluşları, Trump başkanlığında gelecek dört yılda dünyanın nasıl değişeceği konusunda bazı senaryolar geliştirdi. Kötüyle felaket arasında değişen senaryolar da küresel ekonominin ticaret savaşlarından kaçamayacağını gösteriyor.



-- ABD'de Philadelphia Bölge Mahkemesi, FBI'ın Google'ın ABD dışındaki tüm Gmail yazışmalarını okuyabilmesine hükmetti.




#Gazete
#Gazete manşetleri
#Gazete oku
7 yıl önce