Akşener Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarını topa tuttu: Bunların hepsi ahmak geri zekalı

12:41, 24/02/2023, CumaG: Güncelleme: 14:42, 24/02/2023, Cuma
Yeni Şafak
Akşener Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarını topa tuttu: Bunların hepsi ahmak geri zekalı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Saraçhane'de yaptığı miting sonrası CHP'den yükselen eleştiriler hakkında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyaretinde kendisine eşlik eden kurmaylarına yönelik çok sert ifadeler kullanan Akşener, "Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Geri zekalılık her tarafta mevcut." dedi. Akşener, "Kılıçdaroğlu’nun yanında bulunan muhteremler beni ararlardı, (İmamoğlu ile otobüse çıktığında) ben onu halka gösterirdim. Bunu akıl eder kurmay zeka, beceremediler." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin soruları cevapladı. FOX TV yayınına konuk olan Akşener, CHP'li İBB Başkanı Ekram İmamoğlu ile Saraçhane'de yaptığı miting sonrası CHP'den yükselen eleştiriler hakkında konuştu. Akşener, burada yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Almanya ziyaretinde kendisine eşlik eden kurmaylarına yönelik sert ifadeler kullandı.

Akşener'den Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarına çok sert sözler

Akşener, Saraçhane ziyaretinin ardından başlayan
"İYİ Parti'nin adayı İmamoğlu'mu?"
tartışmalarına yönelik şunları söyledi:
"Bunların hepsi saçmalık, ahmaklık. Sonuç geri zekalılık. Bak daha enteresan bir şey söyleyeyim. Geri zekalılık her tarafta mevcut. Onun için böyle oluyor. Fırsatçı oldum, terbiyesiz oldum, saygısız oldum, içişlerine karışır oldum. Tam tersine ben bir lidere çok yakın çalıştım. Biz ne yapardık? Bak kendim için demiyorum. Almanya'ya gitmesinde Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir problemi yok. Sayın Kılıçdaroğlu'nun yanında bulunan o muhteremler, benim yanımdaki arkadaşları ya da onlar yoksa beni aralardı.

'Kurmay zeka bunu akıl eder'

Ben o yukarı çıktığımda hani Hande Fırat'la Sayın Erdoğan 15 Temmuz'da yapmıştı ya benim telefonumdan bir düzenek kurulurdu. Arardı Sayın Kılıçdaroğlu. Ben onu halka gösterirdim. Ne olurdu kardeşim? Biz bunu yaptık. Bu tür şeyleri yaptık o çok yakın çalıştığım dönemde. Bunu akıl eder kurmay zeka. Beceremediniz sonra ne oldu? Terbiyesiz, fırsatçı, saygısız, ve de içişlerine karışır oldu. Sürekli olarak İYİ Parti üzerinden analiz yapmak yerine bu manada bir birçok şeye gayet dikkatliyiz. "



Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026