|

Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Nikah Salonunu'nda yangın paniği

İstanbul Bayrampaşa'da, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Nikah Salonunda çıkan yangın söndürüldü. Olay yerine gelen ve incelemede bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yangında can kaybı ve yaralanan olmadığını belirtti.

14:24 - 3/07/2020 Cuma
Güncelleme: 16:26 - 3/07/2020 Cuma
DHA
Yangına müdahale için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Yangına müdahale için olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi ve Nikah Salonunun dış cephesinde, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken bina boşaltıldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Olay yerine gelen ve incelemede bulunan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, yangında can kaybı ve yaralanan olmadığını belirterek, şunları söyledi:

  • "İtfaiyenin raporunu bekleyeceğiz ancak elektrik kontağında şase yaparak çıktığı ifadesi tarafıma iletildi. Dolayısıyla o kıvılcımla birlikte kompozitlerin aralarında da petrol türevleri vardır. İtfaiye raporunda tam olarak ortaya çıkacak. Herhalde kıvılcım kompozitlerin arasındaki maddeye temas etti. Tek tesellimiz kimse yoktu. Yukarılarda kimse yoktu. Aşağıdakileri de hemen tahliye ettik. Havaların bu kadar sıcak olması her şeyi tetikliyor. Bir kıvılcım da bunu tetikleyerek bu hale getirdi."


#Bayrampaşa
#İstanbul
4 yıl önce