|

Stajer doktor özel güvenlikler tarafından darp edildi

İstanbul Bağcılar’da bir sitede yaşayan stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, nöbetten dönerek internetten yemek siparişi verdi. Siparişi getiren kuryeyi içeri almayan güvenlik görevlileri ile doktor arasında tartışma çıktı. Sayıca fazla olan güvenlik görevlileri Arslanoğlu'nu cop, tekme ve yumruklarla darp etti.

09:41 - 23/06/2021 Çarşamba
Güncelleme: 10:27 - 23/06/2021 Çarşamba
IHA
Foto:Arşiv
Foto:Arşiv
Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Bağcılar’da bir sitede yaşandı.

Özel bir üniversite hastanesinde stajyer doktor olarak çalışan Hamdi Arslanoğlu, nöbetten dönerek eve geldi ve internetten yemek siparişi verdi. Sitenin güvenlik görevlileri yemeği getiren kuryeden kimlik istedi.

Kimlik alma yetkin yok

Ancak kurye kimliğini vermek istemedi. Kurye de bunun üzerine Arslanoğlu’nu telefonla arayarak güvenlik görevlilerinin kimliğini istediğini ve kendisinin vermek istemediğini söyledi. Arslanoğlu kuryeye haklı olduğunu, güvenlik görevlilerinin kimlik alma gibi bir yetkisinin olmadığını ifade etti.

Stajyer doktor Hamdi Arslanoğlu, aşağıya inerek yemeğini kendisi teslim aldı ve yukarı çıktı. Sorasında Arslanoğlu, güvenlik amiri ile telefonda görüşerek ona da kimlik sorma yetkilerinin olmadığını söyledi.

Geliyoruz

Telefonda bir süre daha tartıştıktan sonra güvenlik amiri “
Geliyoruz lan!
” dedi. Arslanoğlu da konuşmak için aşağı indi ancak tartışma bir süre de aşağıda devam ettikten sonra 3 özel güvenlik görevlisi Arslanoğlu’nu cop, tekme ve yumruklarla saldırı.

Arslanoğlu, darp raporu alarak sitenin güvenlik görevlilerinden şikayetçi oldu.

#darp
#Güvelik
#hastane
#bağcılar
#İstanbul
3 yıl önce