|

Tren kazasında baba ve oğlundan acı haber geldi

Türkiye'yi yasa boğan tren kazasının ardından 24 vatandaşımız hayatı kaybederken, 124 yaralanın tedavisi ise farklı hastanelerde devam ediyor. Kazanın gerçekleştiği saatlerde yakınları tarafından ulaşılamayan ve sosyal medya üzerinden üzerinden hem fotoğrafları hem de isimleri paylaşılan baba-oğuldan da acı haber geldi. 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel ve babasının hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yeni Şafak
09:01 - 9/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:19 - 9/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in hayatını kaybetmeden önce çekildiği son fotoğraflar ortaya çıktı.
9 yaşındaki Oğuz Arda Sel'in hayatını kaybetmeden önce çekildiği son fotoğraflar ortaya çıktı.

Tekirdağ’ın Muratlı ile Çorlu ilçeleri arasındaki Sarılar Mahallesi yakınlarında dün yolcu treni, 5 vagonunun raydan çıkması sonucu devrildi. Kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 124 yolcu yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarla ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Acı olayın yaşandığı saatlerde sosyal medya üzerinden yakınları tarafından ulaşılamadıkları belirtilen 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel'i arama çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü.


Maalesef acı haber geldi

Gece saatlerinde arama kurtarma çalışmalarının tamamlanmasının ardından Oğuz Arda ve babasının hayatını kaybettiği bilgisi yine aile üyeleri tarafından paylaşıldı.


Faciadan geriye küçük Oğuz'un trene binerken ve yolculuk sırasında çektirdiği son fotoğraflar kaldı.


#Tren
#Kaza
#Çorlu
6 yıl önce