|

Vedat Şahin cinayetinde 10 gözaltı

Şişli Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Vedat Şahin’in katil zanlıları belirlendi. Organize polisi, Şahin cinayetiyle ilgili çoğunluğu Karadeniz nüfusuna kayıtlı 10 kişiyi çok sayıda silahla gözaltına aldı

Yusuf Doğan
14:35 - 23/01/2015 Cuma
Güncelleme: 14:54 - 23/01/2015 Cuma
Yeni Şafak

Şişli Nişantaşı'nda 24 Aralık akşamı meydana gelen olayda Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve iki adamı kalaşnikofla taranmış, açılan ateş sonucu Vedat Şahin ve bir adamı hayatını kaybetmişti. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aradan geçen 2 aylık sürede yürüttüğü teknik ve fiziki takiplerden sonra önceki gün akşam saatlerinde seri baskınlar düzenledi. Geniş çaplı soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda, Nişantaşı’nda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Vedat Şahin’in katil zanlılarının yakalanması için geniş çaplı bir tahkikat yürüttü.


SİLAHLARLA GÖZALTINA ALINDILAR

Yürütülen geniş çaplı soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonlarda, Vedat Şahin’in öldürülmesi eylemine karışan katil zanlılarının da aralarında bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin, çok sayıda silahla gözaltına alındığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüphelilerin büyük bir bölümünün Karadeniz doğumlu olduğu belirlendi. Organize Şube Müdürlüğü ekiplerinin soruşturma kapsamında operasyonlara devam edeceği ve gözaltı sayısının artabileceği öğrenildi. 


KIRMIZI CLİO DA BULUNDU

Vedat Şahin'in öldürülmesi olayında kullanılan ve tetikçilerin içinden ateş açtığı kırmızı renkli otomobil de bulundu. Olay günü kamera görüntülerinden ön ve arka camlarının kırık olduğu belirlenen otomobilin camlarının olaydan hemen sonra yenilendiği belirlendi. 

 
#vedat şahin
#vedat şahin gözaltı
#vedat şahin zanlılar
9 yıl önce