|

Zaman bulvar gazetesinin oyuncağı oldu

Paralel Medya, "bulvar" gazetesi Millet'in Başbakan eski Yardımcısı Emrullah İşler'in kaleme aldığı Arapça ders kitaplarındaki ifadeleri yeni gibi sunarak komik duruma düştü. İşler'in 8 yıl önce kaleme aldığı kitap üzerinden algı operasyonu yapmaya kalkışan kullanan Zaman, "bulvar gazetesinin" algı oyunundaki oyuncağı oldu.

12:49 - 8/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 13:23 - 8/12/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Arapça Profesörü olan Emrullah İşler'in, İmam Hatip Liseleri 11. Sınıf Mesleki Arapça Ders Kitabı’nda verdiği “Bu saat pahalıdır” ve ‘Muhakkak ki bu saat pahalıdır” cümlelerini çarpıtan cemaatin bulvar gazetesi Millet, algı operasyonu yapmaya kalkıştı. 


İşler'in 8 yıl önce kaleme aldığı kitaptan, “Bilal zengindir” ve “Muhakkak ki Bilal zengindir” ifadelerini cımbızlayıp manşet yapan Millet'in bu oyununda Zaman Gazetesi de oyuncak oldu. Zaman'ın "Saat ve Bilal ders kitabına girdi" başlığı ile verdiği haberi Sözcü de alıntıladı.


ÇARPITMA KAMPANYASI


Konuyla ilgili bir açıklama yapan İşler, "İmam Hatip Liseleri 11. Sınıf Arapça Ders Kitabı’mızdaki iki örnek üzerinden paralel medya yalan, iftira ve çarpıtma kampanyası yürütüyor. 8 yıl önce kaleme aldığımız kitaptaki iki örnekten dolayı basın ahlak ilkelerine aykırı haberler için bütün hukuki yollara müracaat edeceğim" dedi.

 
#Millet Gazetesi
#Bulvar gazetesi
#Zaman
#Emrullah İşler
#Arapça Kitabı
9 yıl önce