|

Hindistan'da mı?

Hindistan'ın Leh kentinde 4 yıl önce ailesiyle gittiği Portekiz tatilinde otel odasından kaçırıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Madeleine'e benzeyen bir kız çocuğu bulundu.

00:00 - 29/07/2011 Cuma
Güncelleme: 23:03 - 28/07/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Hindistan'da mı?
Hindistan'da mı?
MADELEINE'NİN BENZERİ ORTAYA ÇIKTI

4 yıl önce ortadan kaybolan 4 yaşındaki Madeleine McCann'in Hindistan'da bir benzeri bulundu. Araştırmaları sonucu ülkenin kuzeyindeki Leh şehrinde kayıp kıza çok benzeyen 8 yaşındaki bir kız çocuğunu bulan polis, kızdan alınan DNA örneğiyle yapılacak testler sonucu gerçek Madeleine olup olmadığının kesinleşeceğini söyledi.


O BİZİM KIZIMIZ, SİZİNKİ DEĞİL

Fransız anne ile Belçikalı baba, bulunan 8 yaşındaki kızın kendi kızları olduğunu, Madeleine ile bir ilgisinin olmadığını belirtiyor. 2 ay önce bir kitap yayımlayan Kate McCann ise yeni gelişmeyle ilgili, "Kızımın bulunacağına olan inancımı hiçbir zaman yitirmedim” diyor.


OTELDEN KAÇIRILDI

3 Mayıs 2007'de doğum gününe birkaç gün kala Portekiz'in Algavre bölgesinde ailesiyle tatildeyken otel odasından kaçırılan 4 yaşındaki Madeleine'den o gün bugündür bir haber alınamıyor. Ailenin de suçlandığı olay tüm dünyada yankı uyandırmıştı.


Ailesi suçlanmıştı

Anne ve baba Kate ve Gerry McCann, çocuklarını öldürmekle itham edilmiş; ancak Portekiz Savcılığı konuyla ilgili delil yetersizliği nedeniyle takipsizlik kararı vermişti. Madeleine McCann'in, Belçika'nın başkenti Brüksel'de tramvayda, tren istasyonunda, havaalanı ve alışveriş merkezlerinde görüldüğü ileri sürülmüş; ancak yapılan araştırmalar sonuçsuz kalmıştı.



13 yıl önce