|

MEBBİS giriş ekranı 2023: MEBBİS Öğretmen girişi nasıl yapılır?

MEBBİS ( Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri) öğretmen giriş ekranı sorgulanıyor. Öğretmen atamaları, e-okul, e-burs, e-akademi gibi birçok sayfanın yer aldığı 2023 MEBBİS girişi nasıl ve nereden yapılır? Her yıl 1 milyondan fazla öğretmenin yüzlerce kez ziyaret ettiği MEBBİS giriş ekranı 2023 yılında da en çok sorgulanan sayfalardan biri olacak. MEBBİS ekranına bu yıl ilk kez girecek, deneyimleyecek öğretmenler "MEBBİS giriş ekranı, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? MEBBİS girişi nasıl yapılır? " gibi sorgulamalarda bulunuyor. İşte MEBBİS giriş ekranına dair güncel bilgiler ve yol gösterici bilgiler haberimizde...

18:00 - 4/11/2022 Cuma
Güncelleme: 08:49 - 1/08/2023 Salı
Yeni Şafak
mebbis giriş ekranı 2023
mebbis giriş ekranı 2023
giriş ekranı arama motorlarında en çok sorgulanan sayfalardan biri. 2023 yılında da 1 milyonun üzerinde öğretmen
sprgulaması yaparak
MEBBİS
aracılığıyla eğitim öğretim yılını sürdürecek. İşte
MEBBİS öğretmen giriş ekranı
ve ayrıntılar...

MEBBİS NEDİR?

MEBBİS (Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri), Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından geliştirilmektedir.

MEBBİS İLE HANGİ İŞLEMLER YAPILIR?

MEBBİS öğretmen giriş sayfası ile e-yatırım, e-okul, e-taşınır, e-akademi, e-yurt, e-burs, personel, halk eğitim, açık öğretim kurumları ve evrak işlemleri gibi birçok işlemin hızlı ve kolay bir şekilde yapılmaktadır.

MEBBİS GİRİŞ EKRANI 2023

Öğretmenlerin sıklıkla ziyaret ettiği MEBBİS öğretmen giriş sayfası her yıl olduğu gibi bu yıl da sıklıkla ziyaret edilmesi bekleniyor. 2023 MEBBİS giriş ekranına aşağıdaki link üzerinden giriş yapabilirsiniz.

MEBBİS giriş ekranı açıldığında Kullanıcı adı veya TC kimlik numarası ile Şifre istenen bir ekran gelmektedir. Kişiler kendilerine ait bilgileri girerek MEBBİS'e giriş yapabilir.

KARAKOD İLE MEBBİS GİRİŞ EKRANI

Karekod ile MEBBİS Tek Şifre ekranına kullanıcı adı ve şifrenizi kullanmadan giriş yapabilirsiniz.

Doğrulama kodu sayesinde şifrenizi kaybetseniz bile MEBBİS ve e-Okul da ki kullanıcılarınız güvendedir.

MEBBİS ŞİFRESİ NASIL ALINIR?

Eğer MEBBİS kullanıcı adı ve şifreniz yoksa sisteme giremezsiniz. Bu bilgileri, ilişiğinizin bulunduğu okul yönetiminden edinebilirsiniz.

MEBBİS ŞİFRESİ NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

MEBBİS şifrelerini unutan yada mevcut şifresi ile giriş yapamayan kullanıcılar
adresine girerek “ Şifremi Unuttum “ yazan yere tıklayabilir ve buradan şifrenizi belirleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra e-müfredat sisteminde yer alan “Şifremi unuttum” kısmında da “MEBBİS Kullanıcıları İçin Şifre Hatırlatma Bölümü” linkini tıklayarak şifre işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

E-DEVLET İLE MEBBİS'E NASIL GİRİŞ YAPILIR?

MEBBİS'e giriş yapmak için mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi gerekiyor. Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS anasayfasına erişilebiliyo

2022 E-OKUL MEBBİS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

MEBBİS'e giriş
adresi üzerinden kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodu ile giriş yapılıyor..Bu sayfa üzerinden sizin için belirlenmiş olan kullanıcı adı, şifre ve güvenlik kodunu yazarak kolaylıkla MEBBİS ana sayfasına erişilebiliyor.

MEBBİS'E KİMLER GİREBİLİYOR?

EBBİS öğretmen girişi sayesinde eğitim-öğretimde rolü olan birçok kişi; öğretmen, müdür, idari personel, öğrenci ve veliler sisteme giriş yapabiliyor. Bunun için ilk olarak mebbis.meb.gov.tr adresine girilmesi yeterli olacaktır. Belirlenen kullanıcı adı, şifre, güvenlik kodu gibi bilgiler sonrası sisteme ulaşılabilir. Bu sistem üzerinden kişiler e-yatırım işlemleri, personel işlemleri, halk eğitim işlemleri, e-okul, e-taşınır, açık öğretim kurumları işlemleri, e-akademi işlemleri, e-yurt işlemleri, e-burs işlemleri ve evrak işlemlerini yapabilirler. Kullanıcı adınız ve şifrenizle birlikte Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemlerine girebilirsiniz.

MEBBİS'TE HANGİ İŞLEMLER YAPILIYOR?

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı MEBBİS ekranında aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz:

E-Yatırım İşlemleri

Personel İşlemleri

Halk Eğitim İşlemleri

E-Okul, E-Taşınır

Açık Öğretim Kurumları İşlemleri

E-Akademi İşlemleri

E-Yurt İşlemleri

E-Burs İşlemleri

Evrak İşlemleri

#mebbis
#mebbis giriş
#mebbis giriş ekranı
#mebbis öğretmen girişi
#mebbis e devlet
#mebbis karekod
#mebbis şifre
1 yıl önce