|

Nali Şerif Gümüş Mücevherat

Türkiye’de takı/aksesuar/gümüş mücevherat alanlarında hem online, hem de offline mağazacılık sektöründe hizmet veren Nali Şerif Gümüş bu alanda oldukça aktiftir.

Yeni Şafak ve
17:12 - 9/02/2018 Cuma
Güncelleme: 17:17 - 9/02/2018 Cuma
Diğer
görsel
görsel

Müşterilerine özel aksesuar üretme gayesiyle uzun yıllar önce Fatih’te kurulan Nali Şerif, kuruluşundan bu yana bay ve bayan müşterilerini farklı tasarımlarla mutlu etmeyi misyon edinmiştir. Markanın ürünleri erkek ağırlıklı gibi görünse de, her yaşa ve her kesime hitap etmektedir. Erkek gümüş yüzük, bayan yüzükleri, gümüş kolye, rozet, kol düğmesi, bileklik, set ve küpe gibi birçok ürün çeşidi bulunan markanın takı hacminin büyük bir bölümünü gümüş yüzükler ve kolyeler oluşturmaktadır.

Nali Şerif Gümüş Takılarının Özellikleri

Satışta sunulan ürünlerin tamamı 925 ayar gümüş madeninden imal edilmekte olup, birinci sınıf kalite ve eşsiz tasarımla bütünleştirilmektedir. Nali Şerif bünyesinde bulunan takılar, yalnızca birer aksesuar değil aynı zamanda da güzel günleriniz için anlamlı birer dokunuştur. Özellikle evlilik yıl dönümü, doğum günü, sevgililer günü, anneler günü ve babalar günü gibi özel günleri benzersiz tasarımlarla unutulmaz kılmayı seviyorsanız Nali Şerif Gümüş’ü tercih edebilirsiniz. Çünkü marka, tüm tasarımlarında özgünlüğe büyük önem vermekte ve diğer aksesuar firmalarında olmayan modellerle müşterilerine hizmet vermektedir.


Markayı rakiplerinden ayıran tek özelliği; ürünlerin en özgün haliyle sunulması değildir. Aynı zamanda Nali Şerif Gümüş, kuruluşundan bu yana kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyerek de yüksek oranda müşteri memnuniyeti sağlamış bir markadır. Ömür boyu garanti olanağı sunan firma, Naliserif.com internet sitesi aracılığıyla ürünlerinin dağıtımını ülkemizin dört bir yanına yapmaktadır. Bu şekilde tüm ülke vatandaşlarımıza Nali Şerif kalitesiyle buluşma imkânı verilmekte ve ev rahatlığında güvenli alışveriş fırsatı sunulmaktadır.

Gümüş Yüzük Modelleri

Sektöründe pek çok tasarımıyla yeniliğin öncüsü konumunda olan Nali Şerif, farkını korumaya ve hizmetini sürdürmeye yıllar boyu devam edecektir. Özellikle günlük yaşantıda somut birer aksesuar olarak kullanılan gümüş yüzük ürünlerine, farklı anlamlar yükleyerek daha değerli nesnelere dönüştürmeyi başaran firma bu kapsamda takı/aksesuar/gümüş mücevherat alanlarında başarılara imza atmaktadır. Evinizin rahatlığında gümüş yüzük, kolye, rozet, bileklik, set, küpe ve kol düğmesi satın almak için sizleri de Naliserif.com’a davet ediyoruz…

Web Sitesi:
www.naliserif.com

Firma Ünvanı: Nali Şerif Gümüş

Ana Bayi Adres: Atikali mah. Müstakimzade sok. No:34/2-B Fatih / Çarşamba / İstanbul

#takı
#Mücevherat
#Gümüş
6 yıl önce