|

Aygün Alüminyum AGC’den Dünyada En Başarılı Camlı Kule Ödülünü Kazandı!

Türk şirket Aygün Alüminyum bir ödüle daha layık görüldü! Dünya çapında, en zorlu projeler için teknolojik çözümler sunan AGC, 100 yıllık deneyimi ve inovasyon anlayışındaki liderliği ile tanınıyor. Cam, elektronik, kimya ve seramik teknolojilerinde her yıl yepyeni değerlerin yaratılmasına öncülük ediyor.

iLAN
15:57 - 14/09/2018 Cuma
Güncelleme: 16:31 - 14/09/2018 Cuma
Diğer
görsel
görsel

Sektörde lider konumunda bulunan, 40 yıllık tecrübesiyle her gün yeni bir başarıyla karşımıza çıkan Aygün Alüminyum; dünyada uyguladığı projelerden Moskova OKO Tower projesi ile bir ödüle daha imza attı. Proje, en güzel camlı kule binası olarak birinci seçildi! Plaket, AGC tarafından, Aygün Alüminyum Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mustafa Güneysel’e takdim edildi.

Aygün Alüminyum 2023 Hedeflerine Önemli Bir Katkı Sağlıyor

Sektöre, 1979 yılında, İstanbul Levent’teki mütevazi atölyesinde giriş yapan Aygün Alüminyum, bugün; alüminyum giydirme cephe işinde; alışveriş merkezlerinden rezidanslara, öne çıkan gözde yüksek bina projelerinden hastanelere kadar birçok alanda liderlik konumuna yükseldi.

Aygün Alüminyum’un Moskova OKO Tower projesi ile AGC tarafından birinciliğe layık görülmesi bir rastlantı değil. Tam aksine bir emek mimarisi. Bugün, başta Türkiye olmak üzere; Sibirya’ dan, Amerika’ ya; İngiltere’ den Belçika’ ya kadar 20 ülkede faaliyet gösteren Aygün Alüminyum, dünyaca ünlü birçok mimar ve müteahhitin yüzlerce projesini dünyanın dört bir yanında başarıyla hayata geçirdi.


Aygün Alüminyum’un şimdiye dek layık görüldüğü sayısız ödül mevcut. Geçmiş dönemde Azerbaycan, Kazakistan, Türkmenistan, Sibirya, Macaristan, Polonya, Romanya’da ve yakın zamanda Belçika Brüksel’deki NATO Merkez binası projesiyle çok ciddi ihracatlara imza atan Aygün Alüminyum, Sayın Bakanlarımızdan birçok birincilik, ikincillik ve üçüncülük ödülleri aldı.

Tüm bu ihracat katkılarıyla, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasında büyük başarılara sahip olan Aygün Alüminyum, AGC gibi dünyanın teknoloji ve inovasyon alanında en saygın markalarından birinden kazandığı bu ödülle, Türkiye’nin prestijine de önemli bir katkı sağlamış oldu.



Aygün Alüminyum Uluslararası Arenada Büyümeyi Sürdürüyor

Dünya devleri arasında yer almayı başarmış, müşteri memnuniyetini ön planda tutan, ekibinin gücüne ve oluşturduğu sisteme güvenen, çevre ve iş güvenliği konusunda taviz vermemeyi ilke edinmiş olan Aygün Alüminyum; genç, profesyonel ve deneyimli kadrosuyla büyümesini sürdürüyor. Kurumsallığı özümsemiş uzmanlığı ile, değer yaratan bir marka olarak öne çıkıyor.

Bugün uluslararası arenada, önemli bir marka olarak tanınan, rekabet gücü yüksek olan Aygün Alüminyum, faaliyetlerine, bağlı olduğu sürekli gelişim prensibiyle; 2002 yılında Rusya merkez ofis ve fabrikasıyla, 2010 yılından itibaren Belçika Brüksel ofisi ve şantiyesiyle ve 2015 yılından itibaren İngiltere Londra ofis ve şantiyeleriyle hizmet vererek devam ediyor. 2016 yılında Amerika’nın Florida eyaletinde de ilk projesine başlamış bulunan Aygün Alüminyum, 40 yılı aşkın uygulamacı kimliğiyle geniş bir coğrafyada Türkiye’nin sesini tüm dünyaya duyuruyor.

#Alüminyum
#Camlı Kule
#Şirket
6 yıl önce