|

Youtube Video İndir: IOS ve Andriod Programsız Video İndirme

Youtube video indirme adımlarını yazımız üzerinden inceleyebilirsiniz. Günümüzde dünyada mobil cihazların artmasıyla video izlemelerde arttı. Buna doğru orantılı olarak video indirme işlemleri de büyük artış gösterdi. Milyarlarca yakın takipçisi olan Youtube video ve MP3 müzik dinleme kanalı olarak zirvede bulunuyor. Youtube IOS ve Andriod telefonlar için ücretsiz video indirme uygulamaları için tavsiyelerimizi de haberimizde inceleyebilirsiniz.

Cengiz Gönültaş
14:18 - 1/02/2022 Salı
Güncelleme: 17:10 - 4/02/2022 Cuma
Diğer
Youtube video indirme işlemleri yazımızda.
Youtube video indirme işlemleri yazımızda.

Youtube video indirmek için hemen tıkla. Gelişen teknolojiyle dijital platformdaki kullanıcı sayısı da artış göstermektedir. Teknolojinin gelişmesiyle mobil kullanımı da aynı hızla artış göstermektedir. Akıllı telefon kullanıcının ve mobil uygulamaların artışıyla video indirme ihtiyacı da artış göstermektedir. Özellikle dünyanın en popüler video izleme, MP3 müzik dinleme sayfası olan Youtube kanalında video indirme işlemlerini de haberimizde adım adım sizlere sunuyoruz. Video indirme yönetmleri birden fazladır. Özellikle Facebook, Twitter, Instagram ve diğer video sitelerin genelini kapsayan bir video indirme metodu sizlere sunacağız. Piyasada video indirme olarak bilinen birçok uygulama bulunsa da bazıları yeteri derece beklenileni karşılamamaktadır. En popüler uygulamalar arasında bulunan bir uygulamayı yazımızda sizlere sunuyoruz.

Youtube video indirme uygulaması

Bu uygulamalardan ilki
VidMate
isimli uygulama. Bu uygulama aslında sadece
Youtube
değil, onlarca diğer video kaynağından video indirmek için dizayn edilmiştir.

Bu makaleyi yazdığımız günlerde 2.06 sürümü yayında olan bu uygulamanın ana giriş ekranı aşağıdaki gibidir. Aralık 2016 itibariyle 3.01 sürümü yayınlanmıştır.

Android ve IOS'da Youtube'da Video İndirme

YouTube Music Premium üyesiyseniz Youtube'da videoları mobil cihazınıza kolaylıkla indirebilirsiniz. İnternet bağlantısı olmadan, sonra internetsiz videoyu kolaylıkla izleyebilirsiniz. Böylelikle internetten tasarruf edebilirsiniz.

Akıllı indirmeleri etkinleştirme

Müzik dosyalarınıza hareket halindeyken bile daima ulaşabilmek için mobil cihazınızda akıllı indirmeleri etkinleştirin:

  • YouTube Music uygulamasını açın.
  • Profil fotoğrafınıza dokunun.
  • İndirilenler'e
    dokunun.
  • Ayarlar'a
    dokunun.
  • "Akıllı indirmeler"i etkinleştirin.
  • Herhangi bir video kapak resmine, ardından İndir'e
    dokunarak veya Menü'ye
    dokunup İndir'i
    seçerek izleme sayfasından belirli videoları indirebilirsiniz.

İnternet aracılığıyla video indirme

İnternet bağlantınız varsa
sitesindeki url kısmına video linkini yapıştırarak indir butonuna tıklayarak videoyu indirebilirsiniz.

MP3 indirme eklentileri

Google Play üzerinden indirebileceğiniz 2 mp3 indirme uygulamasını beğendik. Tubemate Dinle ve Tubidy Müzik İndir Dinle uygulamaları bu konuda oldukça başarılı iki uygulama.

Her iki Mp3 indirme uygulaması da benzer yapıda ve aynı özelliklere sahip. Uygulamalar arama sonuçlarını youtube üzerinden alıyorlar. Arama yaptıktan sonra şarkıyı dinleyebilir veya telefonunuza indirebilirsiniz. Telefonunuza indirdiğiniz şarkılar telefonun dahili hafızasında Download klasörüne kaydediliyor.

İndirmiş olduğunuz şarkılara uygulama içerisinde yer alan İnenler bölümünden erişebileceğiniz gibi telefonunuzda bulunan müzik araçlarından da erişebilirsiniz. İnenler klasöründe indirdiğiniz şarkıları görebilir dilediğiniz şarkının yanında bulunan 3 noktaya tıklayarak şarkıyı Paylaşabilir veya Zil sesi yapabilirsiniz.

Her iki uygulama da ücretsizdir. Uygulamalarda herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Dilediğiniz gibi arama yapabilir ve istediğiniz şarkıyı indirebilirsiniz. Şarkı indirirken Wi-Fi ile internete bağlanmanızı öneriyoruz. Her şarkı ortalama olarak 3-5 MB boyutundadır.

Video Dosya uzantıları

GP – Yukarıdaki gibi, 3G2 ye benzer, ancak daha iyi ses ve görüntü işlemeye sahiptir.

AMV – Video dosyası formatı taşınabilir oynatıcılar için geliştirilmiştir. Diğer formatlar ile karşılaştırıldığında sıkıştırma oranı düşüktür, pil ömrünü uzun tutmak amacı avantajıdır.

ASF – Multimedya Microsoft tarafından Windows Media için geliştirilmiştir.

AVI – Görsel-işitsel veri konteyner. 1992 yılında Microsoft tarafından windows medya stratejinin bir parçası olarak geliştirildi.

DIVX – Yeni versiyonları MPEG-4 Bölüm 2 ile uyumlu filmin görüntü sıkıştırma yöntemi, yaklaşık 90 dakika ve neredeyse DVD kalitesinde normal bir filme CD ye sığdırma olanağı sağlar. Ayrıca Internet üzerinden video iletimi için kullanılır.

FLV – Flash Video film dosyası internet üzerinden video dosyalarını dağıtmak için kullanılır. Macromedia tarafından oluşturulan ve

Nisan 2005 yılında şirket üzerinden aldıktan sonra, Adobe Systems tarafından geliştirilmektedir.

M2TS – Format yaygın olarak Blu-ray ve AVCHD HD videolarda kullanılmaktadır.

MKV – Matroska – bir video veya ses formatlarını depolama multimedya konteyneri. Matroska dosyaları (ses ve video ile birlikte) ve menü (DVD gibi)

MOV – Bu QuickTime biçimidir. Genellikle iMovie de Mac, ancak oluşturulan diğer video programları da bu formatta film kaydedebilirsiniz. Herhangi bir ek dönüşüm olmadan bu dosyaları YouTube'a yükleyebilirsiniz.

MP4 – MPEG-4 Bölüm 14 multimedya taşıyıcısıdır.

MPEG – Ses ve video kodlama için standartlar geliştirmek ve ISO grup tarafından onaylanan yaygın ses ve video kaydı için bu

format kullanılır.

MPG – Multimedya ses içeren dosyaları ve video uzantısı.

MPEG-1 Formatında video codec.

OGM – konteyner Tobias Waldvogel tarafından geliştirilen OGG konteyner dayalı.

QT – Multimedya konteyner dosya biçimi Apple tarafından geliştirilmiştir.


#Cengiz Gönültaş
#Video indirme
#Youtube video indirme
#mp3 video indirme
#Youtube
2 yıl önce
default-profile-img