|

Zonguldak Referandum Sonuçları Zonguldak Seçim Sonucu

Zonguldak 16 Nisan Referandum Zonguldak seçim Sonuçları ne durumda? Sonuçlarda evet - hayır oranı ne? Zonguldak ilinde evet mi hayır mı çıktı? Zonguldak Referandum seçim sonuçları Yenişafak Zonguldak seçim 2017 sayfasında

Yeni Şafak
18:18 - 16/04/2017 Pazar
Güncelleme: 18:19 - 16/04/2017 Pazar
Diğer
​Zonguldak Referandum Sonuçları  Zonguldak Seçim Sonucu
​Zonguldak Referandum Sonuçları Zonguldak Seçim Sonucu

Referandum Sonuçları, 16 Nisan 2017 günü Zonguldak ve diğer illerde neler oldu? Diğer iller gibi Zonguldak referandum sonuçları da sabırsızlıkla bekleniyordu . Sandıkların açılmasıyla birlikte Zonguldak ilinde heyecan doruklara ulaştı. Tüm halkın merak ettiği evet hayır oranı ne oldu? Yeni dönem Zonguldak Cumhurbaşkanlığı sistemi için Zonguldak ne diyor? İşte tüm detaylarıyla Zonguldak 16 Nisan 2017 Referandum Seçim sonuçları sayfamız!

Zonguldak, Türkiye'nin ili. Karadeniz kıyısında bulunan il, özellikle limanıyla Türkiye'nin Karadeniz ülkeleriyle arasındaki deniz ticaretinde önemli bir yere sahiptir. Ayrıca Türkiye'nin en zengin taşkömürü madenlerini barındırır. Fakat son dönemlerde gelirini tek yön olan taşkömüründen kazanması sebebiyle şehir her geçen gün gerilemektedir. 1995 yılında Karabük'ün il olması sebebiyle sanayi yönünden geri düşmesi şehirden dışarı göçü hızlandırmıştır. Şu anda halen aşırı oranda göç vermektedir.


#Zonguldak Seçim sonuçları
#Zonguldak seçim 2017
#referandum Zonguldak 2017
#referandum seçim sonuçları Zonguldak
#Zonguldak referandum sonuçları
#Zonguldak evet hayır oranı
7 yıl önce