Lider Galatasaray şampiyonluk için çıktığı maçta hezimete uğradı: Samsunspor gole doyamadı!
21:58, 02/05/2026, CumartesiG: Güncelleme: 21:58, 02/05/2026, Cumartesi
Yeni Şafak

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor evinde Galatasaray’ı konuk etti. Karşılaşma ev sahibinin 4-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı. Goller Marius Mouandilmadji (2), Cherif Ndiaye (2)’den geldi. Maçın 63. dakikasında Galatasaray'da Günay Güvenç kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Galatasaray şampiyonluk fırsatını teperek 74 puanla son iki haftaya 4 puan farkla girdi. Samsunspor - Galatasaray maç özeti ve maç gollerini izlemek için haberimize bakabilirsiniz.
Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Samsunspor, sahasında Galatasaray’ı 4-1 mağlup ederek dikkat çeken bir galibiyete imza attı.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren goller Marius Mouandilmadji (2) ve Cherif Ndiaye’den (2) geldi.

Maçın 63. dakikasında Galatasaray'da Günay Güvenç kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Galatasaray fırsatı kaçırdı
Bu sonuçla birlikte Galatasaray, şampiyonluk yolunda önemli bir avantajı değerlendiremedi.

Sarı-kırmızılılar 74 puanda kalırken, ligin bitimine son iki hafta kala Fenerbahçe ile arasındaki fark 4 puana indi.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.