|

Pokemon Go APK indir - Pokemon Go yeni güncelleme indir

Pokemon Go APK indirmek için hemen tıkla. Pokemon Go oyununa yeni güncelleme geldi. Son sürüm güncellemesini indirmek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Dünyayı kasıp kavuran oyunu mobil cihazlarınıza yükleyebilir ve pokemon avına başlayabilirsiniz. İOS ve Andorid cihazlara APK indirme işlemlerini buradan güncelleme yapabilirsiniz.

Yeni Şafak
21:48 - 10/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 19:03 - 10/08/2016 Çarşamba
Diğer
Pokemon Go APK

indirme sayfasını buradan görebilirsiniz. Pokemon Go'ya gelen yeni güncellemeyi indirmek için burada verdiğimiz bağlantıya tıklamanız yeterlidir. Son günlerin popüler oyunu Pokemon Go APK yükleyerek tabletinize ya da İOS, Android cihazlarınıza indirebilirsiniz. İşte Pokemon Go hakkındaki son gelişmeler.



Pokemon Go İndirme Linkleri:


mek için tıklayınız



Yurtdışında bazı ülkelerde indirilmeye sunulan
Pokemon Go
oyunu Türkiye'de henüz yayınlanmamış olsa da milyonlarca kişi tarafından oyunun APK dosyası indirildi. Grafik ve görselleri ile ilgi çeken oyun, arttırılmış gerçeklik üzerine kurulu olarak geliyor. Oyunun çizgi filminde de olduğu gibi ana karakterlerimiz Ash ve Misty'i seçerek Pokemon yakalamaya çıkabilirsiniz.
Oyunu Nasıl İndirebilirim?


Oyunu oynayabilmeniz için öncelikle Pokemon Go APK bağlantısından oyunu telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Veya bu bağlantıyı tıklayarak Play Store üzerinden indirmeyi gerçekleştirebilirsiniz. Oyunu indirdikten sonra Gmail hesabınız ile oyuna giriş yapmanız gerekiyor.



Oyuna giriş yaptıktan sonra level 1'den başlayacaksınız. Level 5'e gelmeden

Pokemon savaşları

yapamıyorsunuz. Level 5'e gelmek için dışarı çıkıp

Pokemon

toplamanız gerekiyor. Fakat Pokemonları toplamadan önce Poki toplarınızın olması gerekiyor. Cami veya park gibi yerlere gitmeniz gerekiyor. Cami yakınında veya park yakınlarında bulunan konumlara tıkladığınızda karşınıza bir çark gelecek çarkı çevirdiğinde poki toplarına sahip olabilirsiniz.



Daha sonra pokemon bulduğunuzda üzerine dokunun. Üzerine dokunduğunuzda Poki topunu Pokemon'un üzerine doğru hedefli atış yaptığınızda pokemonu yakalayabilirsiniz. Yakaladığınız pokemonlarla 5. Level'e geldiğinizde Arena yakınlarına giderek diğer pokemon ustaları ile dövüşebilirsiniz.





PEKİ POKEMON GO NASIL GÜNCELLENİR?


Doğrudan güncelleme yapamayacağınız için, oyunu daha önce telefonunuza nasıl yüklediyseniz o yolları kullanarak devam etmeniz gerekmektedir. Bu durumda yapabileceğiniz en iyi şey, uygulamanın en yeni sürüm versiyonunu öğrenip -mesela şu an 0.33.0 versiyonu güncel- bu dosyayı telefonunuza kurmanız gerekmektedir. (Pokemon Go 0.33.0 apk yazıp, Google'da güvenilir sitelerden birisini kullanarak bu dosyayı indirmeniz mümkün.)



Uygulamayı indirdikten sonra yükleme işlemini başlatabilirsiniz. Tekrar söylemekte fayda var, güvenmediğiniz uygulamayı telefonunuza indirmek sizin için tehlike arz edebilir. Bu nedenle dikkatli olmalısınız.



POKEMON GO YENİ SÜRÜMÜNDE NE GİBİ ÖZELLİKLER OLACAK?


-Belirli bir hızın üzerinde seyehat ederseniz, oyun sizin bir araçla gittiğinizi düşünerek normal seyrinizde devam etmeniz gerektiğini size hatırlatacak. Ve yürümeniz, koşmanız konusunda size uyarıda bulunacak ya da “yolcu” (passenger) olduğunuzun onaylanması gerekecek (Malum, oyunumuzun amacı insanları az biraz da olsa sosyalleştirmek.)



-Bir öncelleme güncelleme ile Nice, Great ve Excellent atışlarının sağladığı XP bonusları yamadaki bir hata nedeniyle alınamıyordu. Yeni sürümde XP bonusları geri döndü.



-Bir kereye mahsus, yeni takma isim(nickname) seçme seçeneği aktifleştirildi.



-İOS'ta yer alan pil tasarrufu modu üzerindeki sorunlar çözüldü.



-Hatırlanacağı gibi önceki güncellemede yakındaki Pokemonları gösteren sistem kısmen iptal edilmişti ki Niantic farklı oyuncularla farklı sistemlerin denendiğini açıkladı. Yani şu an yakındaki Pokemonları gösteren ara yüzde göreceğiniz sistem bir başka oyuncununkinden farklı olabilir. Ayrıca süresi dolarak kyabolan pokemonlar da artık pokemon radarından siliniyor.





Malezya'da Müslümanlara 'Pokemon' uyarısı…


Güneydoğu Asya'da Malezya ile birlikte 15 ülkede Cumartesi günü resmen oynanmaya başlanan Pokemon Go, Malezya Federal İslami Danışma Konseyi tarafından Müslümanlarca kullanılmaması yönünde ikazda bulunuldu. Federal İslami Danışma Konseyi Müftüsü Zulkifli Mohamad al-Bakri, konseyin web sayfasında yaptığı açıklamada ''Federal İslami danışma Konseyi 1 Ağustos tarihinde yaptığı toplantıda tartışarak Pokemon Go ve Pokemon oyunlarının Müslümanlarca oynanmasına izin vermemeyi kararlaştırmıştır'' dedi. Açıklamada kararın Suudi Arabistan ve Mısırlı İslam alimlerinin Pokemon Go ve Pekomon'un zararlı olduğu görüş ve tebliğlerinin göz önüne alınarak alındığı belirtilerek bu oyunların ''iktidar hırsına neden olabileceği ve kumar alışkanlığı yaratabileceği'' belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Suudi Arabistan Yüksek Din konseyi 2001 yılında alınan ülkede Pokemon oyununu yasaklayan kararını güncellemişti.



Tayland'da Pokemon GO yasağı

Tayland'da Kraliyet Sarayı'nın Pokemon GO oyununun oynanamayacağı yerler arasında olduğu bildirildi.



Hükümet tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, oyunun, Budist tapınakları ve hastanelerin yanı sıra Kraliyet Sarayı çevresinde de oynanmasının yasak olduğu belirtildi. Taylandlılar, merakla beklenen artırılmış gerçeklik oyunu Pokemon GO'yu, cumartesi günü oynamaya başladı.



Seçim Komisyonu, aynı gün yapılan anayasa referandumu süresince oyunun seçim merkezlerinde oynanmaması konusunda uyarmıştı. Konum duyarlı Pokemon GO oyunu, oyunculardan popüler mekanlarda bazı görevleri yerine getirmelerini istiyor.



Oyuncular, önceden belirlenmiş PokeStop adlı noktalarda artırılmış gerçeklik oyununun görsel karakterlerini yakalayarak ödül kazanıyor.



Pokemon Go APK

indirmek için hemen tıkla. Pokemon Go oyununa yeni güncelleme geldi. Son sürüm güncellemesini indirmek için haberimizden faydalanabilirsiniz. Dünyayı kasıp kavuran oyunu mobil cihazlarınıza yükleyebilir ve pokemon avına başlayabilirsiniz. İOS ve Andorid cihazlara APK indirme işlemlerini buradan güncelleme yapabilirsiniz.


#Pokemon Go
#Pokemon Go APK indir
#Pokemon Go ios indir
#Pokemon Go android indir
#Pokemon go güncelleme
8 yıl önce