|

Real Madrid PSG maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi maçları

Şampiyonlar Ligi maçlarında Real Madrid kendi evinde Paris Saint Germain ( PSG ) ile karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi’nde gecenin tartışmasız en çok merak edilen maçı. Neymar gibi güçlü isimlerle kadrosunu güçlendiren PSG, deplasmanda zorlu bir rakibin karşısına çıkıyor. Peki Real Madrid PSG maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Yeni Şafak
10:07 - 14/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 10:11 - 14/02/2018 Çarşamba
Diğer
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geliyor.
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile Barcelona karşı karşıya geliyor.

Real Madrid PSG maçını sizler için hazırladık. Şampiyonlar Ligi’nin geçen sezonun şampiyonu Real Madrid kendi evinde zorlu bir rakip ile karşılaşacak. Kadrosunu güçlendiren PSG deplasmanda gol arayacak. Bu mücadeleyi kaçırmak istemeyenler ise maçın hangi kanalda ve saat kaçta izleneceğini merak ediyor.

Real Madrid PSG maçı saat kaçta hangi kanalda?

Real Madrid ile PSG karşı karşıya geliyor. Maç saat 22.45’te Tivibu Spor ekranlarından canlı izlenebilecek.

Real, La Liga'da kötü durumda

İspanya La Liga'da bu sezon istediği performansı sergileyemeyen Real Madrid 22 maçta 12 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 42 puan toplayan Real 4. sırada bulunuyor.

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon H Grubu'nda mücadele eden Zidane'ın öğrencileri çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak Tottenham'ın ardından grubu ikinci sırada tamamladı. İspanyol ekibi sadece Tottenham maçlarında puan kaybetti. Kendi sahasında İngilizlerle berabere kalan Real Madrid, deplasmanda ise rakibine 3-1 mağlup oldu.

#Real Madrid
#PSG
#Şampiyonlar Ligi
6 yıl önce