|

Derbide tartışma çıkaran penaltı pozisyonu

FİFA Kokartlı eski kadın Süper Lig yardımcı hakemi Seçim Demirel derbide verilen penaltı kararının yanlış olduğunu söyledi. Eski Beşiktaşlı futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci ise "Bu ele çarpma konusunu hangisi penaltı yada değil anlamak zor" şeklinde bir tweet paylaştı.

Haber Merkezi
19:25 - 19/12/2021 Pazar
Güncelleme: 19:47 - 19/12/2021 Pazar
Yeni Şafak
Derbiyi Fırat Aydunus yönetti
Derbiyi Fırat Aydunus yönetti

Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında Kadıköy'de oynanan derbi maçının 11. dakikasında ceza sahası içinde Larin'in eline çarpan topun ardından hakem Fırat Aydunus beyaz noktayı gösterdi. VAR'ın giden pozisyondan aksi bir sonuç çıkmayınca tartışmalı bir penaltı kararı çıktı.

" Penaltı yanlış karar"

FIFA Kokartlı eski kadın Süper Lig yardımcı hakemi Seçim Demirel twitter hesabından bir gönderi paylaşarak "Eğer penaltı elle oynama için çalındıysa, kol doğal pozisyonda elle oynama yok penaltı yanlış karar. Eğer itmeden dolayı penaltıysa FB ceza alanında Larin’nin itildiği pozisyon da penaltı olmalıydı. Kısacası neye çalındığını anlamadım ama her iki pozisyonda da devam olmalıydı" ifadelerini yazdı.

  • Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcu Nihat Kahveci ise paylaştığı tweette "Bu ele çarpma konusunu hangisi penaltı yada değil anlamak zor" dedi.

#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Süper Lig
#Fırat Aydunus
#Nihat Kahveci
#Seçim Demirel
2 yıl önce