|

Eren’in derdi çok artık hükmü yok

Galatasaray’da yaşadığı sakatlıklar ve kırılgan bir yapıya sahip olması nedeniyle sabırları taşıran Eren Derdiyok’un sezon sonu bitecek olan sözleşmesi yenilenmeyecek. Sezonun ikinci yarısında ise takımda yokmuş gibi davranılarak forvet transferine yönelinecek.

Umut Yılmaz
04:00 - 5/11/2018 Pazartesi
Güncelleme: 03:49 - 5/11/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Eren Derdiyok
Eren Derdiyok

Sezon başında Fransız golcüsü Bafetimbi Gomis’i Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına satan Galatasaray, gol yollarında yaşadığı sıkıntıları aşamazken, takımın tek forveti Eren Derdiyok keyifleri iyice kaçırdı. Yaşadığı sakatlıklar ve kırılgan bir yapıya sahip olması nedeniyle teknik heyetin de tepkisini çeken golcü oyuncunun bu durumunun transfer planlarını da değiştirdiği ifade edildi. Galatasaray yönetimi ve teknik heyetin, sözleşme uzatmayı düşünmediği Eren’in, sezonun ikinci yarısındaki planlamada da yer almayacağı belirtildi. Yıllık 2 milyon 150 bin Euro gibi yüksek bir maaşı olan tecrübeli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu sezon G.Saray’la 11 resmi maça çıkan Eren Derdiyok, 6 gol attı.

BİRİ GENÇ İKİ FORVET

Eren Derdiyok’un sürekli sakatlıktan şikayet etmesinden ve takımı yalnız bırakmasından canı bezen sarı-kırmızılıların sezonun ikinci yarısında bu oyuncu yokmuş gibi davranarak devre arasında kadrosuna caddi takviye yapmayı planladığı belirtildi. Galatasaray’ın ara transferde biri kiralama yoluyla olmak üzere iki santrfor almayı planladığı ,bu forvetlerden birinin genç, yetenekli ve geleceğe yönelik bir isim olacağı kaydedildi.

#​Galatasaray
#Eren Derdiyok
5 yıl önce