|

Fikret Orman: Sağ bek ve kaleci aldım

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, EURO 2016'da Türkiye'nin 3-0 yenildiği İspanya maçı öncesi Nice-İstanbul uçağında transferle ilgili önemli açıklamalar yaptığı ortaya çıktı. Orman'ın uçakta bir sağ bek bir de kaleci transferi yaptıklarını açıkladığı öne sürüldü.

Yeni Şafak
16:11 - 19/06/2016 Pazar
Güncelleme: 13:30 - 19/06/2016 Pazar
Diğer
Fikret Orman'ın Fransa yolculuğu esnasında iki transferi açıkladığı iddia edildi.
Fikret Orman'ın Fransa yolculuğu esnasında iki transferi açıkladığı iddia edildi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın uçak yolculuğu esnasında bir sağ bek bir de kaleci ile anlaşmaya varıldığını açıkladığı belirtildi. İşte Fanatik'te yer alan habere göre Fikret Orman'ın uçakta yaptığı açıklamalar şöyle;



'İspanyol kaleci aldım'

  • "Kaleci arayışımızı hepiniz biliyorsunuz. Paris'te Polonya-Almanya maçını izledikten sonra Nice geçtim, Türkiye-İspanya maçına. Kalecimizi aldık. Adını vermesem de anlarsınız. Türkiye'nin maç yaptığı ülkenin sporcusu. Boyko da kalacak. Böylece seneye kaleci sıkıntısı yaşamayacağız."

'Sağ bek aldım'

  • Fanatik'te yer alan habere göre Fikret Orman, 'başka tamamlanan transfer var mı' sorusuna 'Sağ bek aldım!' diye cevap veriyor. Bunun üzerine gazeteci " Gökhan Gönül tamam yani?" diye soruyor Başkan ise gülümsüyor. İyice rahat bir tavırla arkasına yaslanıp gülümseye devam ederek: "Ben isim vermedim. Ama biliyorsunuz tabii. Kaleci de sağ bek de tamam" diyor.





Bilic'ten Atiba için 3 milyon euro Fikret Orman: Kamil Glik'ten vazgeçtik



#Fikret Orman
#Beşiktaş
#Antonio Adan
8 yıl önce