|

Galatasaray'dan Bruma ve Telles kararı

Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak takımdan gönderdiği Alex Telles ve Bruma sarı kırmızılı kulübe geri dönüş hazırlığı yapıyor.

Yeni Şafak ve
14:00 - 22/03/2016 Salı
Güncelleme: 14:35 - 22/03/2016 Salı
Yeni Şafak

Finansal Fair Play kurallarına uymadığı gerekçesiyle Avrupa kupalarından 1 yıl men edilen Galatasaray'da yönetim, gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. 80 milyon Euro olan takım bütçesini 65 milyon Euro'ya çekmek zorunda olan sarı kırmızılılar transfer yapmak yerine ilk olarak elindeki futbolcuları değerlendirme yoluna gidecek.



Telles ve Bruma dönüyor


Takımı gençleştirmek isteyen sarı kırmızılı yönetim sezon başında Inter'e kiraladığı 23 yaşındaki Alex Telles ve Real Sociedad'a kiralanan 21 yaşındaki Bruma'yı tekrar kadroya dahil etmeyi düşünüyor. Böylelikle takımın yaş ortalamasını düşürecek olan Galatasaray yönetimi Telles ve Bruma'nın mevkilerine yapılacak transferler için de para harcamayacak.





Dzemaili'ye kapılar kapandı


Sezon başında İtalya'nın Genoa takımına kiralanan Blerim Dzemaili için ise durum farklı. Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon Euro kazanan İsviçreli futbolcunun yüksek maliyeti sebebiyle gelecek sezon da takımda düşünülmediği ve bonservisiyle birlikte takımdan gönderileceği aktarıldı.



Blerim Dzemaili 2014-2015 sezonu başında İtalya'nın Napoli takımından 2.5 milyon Euro karşılığında transfer edilmiş ancak beklentileri karşılayamamıştı.






#Galatasaray
#Bruma
#Telles
8 yıl önce