|

Hamza'dan Melo'ya süre

G.Saray Teknik Direktörü, Brezilyalı yıldıza 20 Temmuz’a kadar süre verdiğini, dönmemesi halinde ise bir bedelin olduğunu söyledi. Forvet transferi düşündüklerini, fakat fiyatların yüksekliğine dikkat çeken Hamzaoğlu, “Mario Gomez'i düşündük ama 9 milyon Euro istediler” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 10/07/2015 Cuma
Güncelleme: 03:02 - 10/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, dönmeyeceğini belirten Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'ya net kararını vermesi için 20 Temmuz'a kadar süre tanıdığını söyledi. Ülkesinden dönmeyeceğini bildiren Melo'nun durumuna bağlı olarak transferi şekillendireceklerini aktaran genç teknik adam, "Melo bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. Kendisiyle konuştum, 'Kararını ver. Kendine takım bulacaksan bul, geleceksen de artık 20'sinden itibaren aramızda ol' dedim. Melo bizim oyuncumuz. Gelip oynaması lazım. Bir yıl daha kontratı var. Bildiğimiz bir oyuncu. En azından ne alacağımızı biliyoruz” diye konuştu. Brezilyalı oyuncuya zaman vererek, kendisini kazanmak istediğini vurgulayan Hamzaoğlu, “Melo benim oyuncum ancak isteyerek gelmeli, mecburen değil. Kafası burada olmalı. Mecburen burada olan futbolcudan fayda göremem. Kendi koşarak gelmeli. Gitmek istiyorsan tamam, git. Kapı sana açık ama bir bedeli var. 20'sine kadar ben sana süre tanıyorum. Gideceğin kulüp ile o zamana kadar anlaş. Yoksa buraya gelip hala 'ben gideceğim' deme. Bu olmaz. Bu güzel ortamın da havası bozulur” diye konuştu. Forvet transferi yapmayı düşündüklerini dile getiren Hamza Hamzaoğlu, fiyatların yüksek olmasından şikayetçi oldu ve şöyle konuştu: "Mario Gomez'i düşündük ama 9 milyon Euro bonservis istediler. Kendisi de yıllık 5 milyon Euro net istedi. Ben de isterim yıldız alalım ama dengeler var. Sadece bir oyuncuyla maç kazanamam, takım olmamız lazım. Sabri'ye verilen ücret ve Jem transferi için eleştiriliyoruz. Bir takım 11 tane Sneijder'den kurulmaz. 28 tane üst düzey oyuncu alıp burada ne yapacağız. Hangisini oynatacağız."



Carole ikinci kampa yetişir


Fransa'nın Troyes Kulübü'nde oynayan ve anlaşmaya varılan Lionel Carole'ün ikinci kamp dönemine yetişeceğini aktaran Hamza Hamzaoğlu, “Ufak pürüzler var ve gidereceğiz. Carole bizim ileri dönük projemiz. En azından bizimle zaman geçirmiş olsun. Zamanı geldiğinde Alex Telles'in yerine düşünebileceğimiz bir oyuncu. Çocuk bizi istiyor, ben onu biliyorum” dedi.



Jem çok cazip geldi


Hamza Hamzaoğlu, yeni transfer Jem Paul Karacan'ın cazip bir transfer olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, 26 yaşındaki oyuncu ile ilgili, "Mukavelesinin bitmiş olması cazip geldi. Orta sahanın her bölgesinde oynayabilen bir futbolcu" dedi.




#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Felipe Melo
9 yıl önce