|

Infantino Mourinho'ya övgüler yağdırdı

Gianni Infantino, Portekizli teknik adam Jose Mourinho hakkında övgü dolu sözler söylerken, futbolun onun gibi insanlara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yeni Şafak
10:49 - 10/11/2016 Thursday
Güncelleme: 08:06 - 10/11/2016 Thursday
Yeni Şafak
FIFA Başkanı Infantino Portekizli teknik adam hakkında "düşündüğünü söyleyen diplomatik konuşmayan bir adam" değerlendirmesinde bulundu.
FIFA Başkanı Infantino Portekizli teknik adam hakkında "düşündüğünü söyleyen diplomatik konuşmayan bir adam" değerlendirmesinde bulundu.

FIFA Başkanı Gianni Infantino yaptığı açıklamada Manchester United'ın Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho'dan övgüyle söz etti.



Futbol dünyasının onun gibi insanlara ihtiyacı var diyen Infantino konuşmasında şu ifadelere yer verdi:



  • "Ya çok seversiniz ya da nefret edersiniz"
  • Mourinho gerek kişiliğiyle gerekse düşünceleriyle futbola katkıda bulunan bir adam. Şüphesiz ki bu tarz insanları ya çok seversiniz ya da nefret edersiniz. Ben ilk kategorideyim. Futbolda ne düşündüğünü söyleyen ve diplomatik olmayan Mourinho gibi insanlara ihtiyacımız var. O futbolda çok önemli bir yere sahip, efsaneler arasında.


  • "Inter bir virüs gibi"
  • Inter taraftarıyım. Bu tutku bir virüs gibi küçükken size enjekte edilir. Babam da Inter taraftarıydı. İlk gittiğim maç San Siro'da bir Inter maçıydı. Şu an FIFA başkanıyım ve nötr olmalıyım. O yüzden Pioli'ye bol şans dilerken diğer antrenörlere de dilemek zorundayım."
#Gianni Infantino
#FIFA
#Inter
#Jose Mourinho
7 years ago