|

Sadettin Saran: Fenerbahçe Başkanlığı'na aday olacağım

Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
15:23 - 11/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:54 - 11/06/2016 Cumartesi
DHA
Saadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı için tekrar aday olacağını açıkladı.
Saadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığı için tekrar aday olacağını açıkladı.

Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, katıldığı bir televizyon programında her zaman Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına aday olduğunu dile getirdi. Saran, yaşanılan hukuki sürecin sonuna geldiklerini belirterek, "Söz konusu mahkemeyi kazandık fakat Aziz Yıldırım kararın düzeltilmesi için süreci Yargıtay'a taşıdı. Bu karar sonrasında başkanlığa tekrar aday olacağım" dedi.



"Fenerbahçe Başkanlığı için süreç Yargıtay'da"

Sadettin Saran, Fenerbahçe Spor Kulübü başkan adaylığı konusundaki soruları ise şu şekilde yanıtladı: "Her zaman dile getirdiğim gibi Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığına her zaman adayım. Konuyla ilgili hukuki sürecin sonuna geldik. Söz konusu mahkemeyi kazandık fakat Aziz Yıldırım kararın düzeltilmesi için süreci Yargıtay'a taşıdı. Bu karar sonrasında başkanlığa tekrar aday olacağım.



Saran, Euro 2016'da İspanya, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti'yle birlikte D Grubu'nda mücadele edecek Milli Takımımızla ilgili de turnuvaya 2 gün kala Milli Takımımızı eleştirmenin doğru olmadığını, bunun yerine herkesin yorum yapmadan tüm kalbiyle Millileri desteklemesi gerektiğini belirtti. Sadettin Saran, Milli Takımımızın en önemli maçının ise gruptaki ilk karşılaşma olan Hırvatistan maçı olduğunu ifade etti.









#Sadettin Saran
#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce