|

Veli Kavlak parasını Beşiktaş'ta bıraktı

Omzundaki sakatlığı yüzünden uzun süredir takımdan ayrı olan Veli Kavlak 1 milyon 100 bin euro alacağını kulüpte bıraktı. Başkan Fikret Orman’la görüşen Veli’nin, “Bu süreçte benim de hatalarım oldu. Hak etmediğim parayı almayacağım” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Yeni Şafak
14:57 - 10/05/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:02 - 10/05/2017 Çarşamba
Diğer
Sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Veli Kavlak'ın siyah beyazlılardan alması gereken parayı bıraktığı belirtildi.
Sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen Veli Kavlak'ın siyah beyazlılardan alması gereken parayı bıraktığı belirtildi.

Beşiktaş’ta daha önce omzundan geçirdiği ameliyat nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve devre arasında iyileşerek yeniden antrenmanlara başlayan Veli Kavlak bir kez daha ameliyat oldu.

Omzundaki ağrıları nüksettiği için yeniden bıçak altına yatan siyah-beyazlı futbolcu, Almanya’da omuz sakatlıkları konusunda dünyanın sayılı uzmanlarından olan bir doktor tarafından ameliyat edildi. Skorer'in haberine göre; Yaklaşık 3 ay sonra eskisinden daha güçlü olarak sahalara döneceğinin garantisi alan Veli, Beşiktaş Yönetimi’nin gösterdiği anlayışa karşılık yıllık ücretinden 500 bin euroyu daha kulüp kasasında bıraktı.

Daha önceki ameliyatı için mevcut sözleşmesini dondurarak 600 bin eurodan vazgeçen tecrübeli oyuncunun yaptığı fedakârlık toplamda 1 milyon 100 bin euroya (yaklaşık 4 milyon 300 bin lira) ulaştı. Omzundaki sakatlığın bir türlü geçmemesi üzerine pes etmek yerine doktor doktor dolaşarak derdine çare arayan ve yoğun çabalar sonucunda bu konuda uzmana ulaşan Veli Kavlak böylece 2016-17 sezonundaki tüm parasından feragat etmiş oldu.

Veli Kavlak ligin ilk yarısında bazı idmanlarda yer alsa da sağlık durumu kadroya girmesine ve antrenmanlara devam etmesine müsade etmedi;


#Veli Kavlak
#Beşiktaş
7 yıl önce