|

PlayStation VR’ın Türkiye resmi fiyatı açıklandı

Sony’nin 2016’nın sonlarına doğru duyurusunu yaptığı sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi açıklandı.

Yeni Şafak
11:11 - 5/01/2017 jeudi
Güncelleme: 12:15 - 5/01/2017 jeudi
Yeni Şafak

PlayStation 4 sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği PlayStation VR'ın resmi Türkiye satış fiyatı açıklandı. Konsolda VR deneyimi yaşatan ve şimdiden onlarca oyuna destek veren PlayStation VR ile eğlence ve kullanıcı deneyimi daha da artacak. Yurt dışında uzun süre önce piyasaya sürülen PS VR, Türkiye'de 24 Ocak tarihinde satışa sunulacak. PlayStation VR Türkiye fiyatı ise 1.699 TL olarak açıklandı. Tabii bu fiyata kamera ve move kontrolcüleri eklenmedi; bunları da almak istediğinizde fiyat 2.000 lira seviyesinin biraz daha üstüne çıkıyor.






PlayStation VR

ile gelecek olan üç boyutlu ses desteği, sesi yukarıdan, aşağıdan, her yerden sanal uzaklığı da algılayarak duymanıza imkan sağlayacak. Dahili mikrofonu ise çevrim içi sohbet imkanı da olan cihaz ile oyun içi taktikleri ekibinizle tartışma imkanı elde edeceksiniz. Öte yandan PS VR deneyimlerini yansıtma modu ile doğrudan TV ekranına yansıtarak arkadaşları ve aile bireylerini de oyuna dahil etmek, başlık içinde görülenleri görmelerini sağlamak mümkün oluyor.






PlayStation VR Türkiye fiyatının resmi olarak 1.699 TL açıklandığı ve 24 Ocak'tan itibaren satışa sunulacağını tekrar belirtelim.





#PlayStation VR
#Türkiye
il y a 7 ans